Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Participació de l’Ajuntament a un projecte internacional per a millorar el compromís de l’educació superior amb la comunitat

Les entitats locals interessades en abordar els canvis i desafiaments socials han de contribuir a la vinculació i l’apropament de la universitat i la comunitat.

L’Ajuntament de Girona participa com a soci al projecte internacional Steering Higher Education for Community Engagement (SHEFCE) al marc del programa Erasmus+ de la Unió Europea. El projecte està liderat per l’Institut pel Desenvolupament de l’Educació de Croacia, i es desenvoluparà junt amb 22 socis més d’arreu del món, entre els quals la Universitat de Girona. 

L’objectiu del projecte a llarg termini és augmentar el compromís social i comunitari de les Universitat europees. Per a fer-ho, es vol contribuir a millorar les competències de les universitats, els legisladors, polítics i altres parts interessades per a integrar el compromís comunitari a l’educació superior.

En concret, el projecte pretén obtenir els següents resultats:

  • Un pla d’acció pel compromís social de les Universitats.
  • Recomanacions polítiques pel compromís comunitari en l’educació superior a nivell nacional i europeu.
  • Una plataforma en línia per al compromís social a l’educació superior amb recursos i instruments.
  • Posada en marxa d’un mapa del compromís comunitari de les universitats per a compartir bones pràctiques.

El partenariat està format per set universitats (Danube University de Krems, Free University de Brussel·les, Tecnological University de Dublin, Universitat de Girona, Universitat de Rijeka, Ghent University i la National University Ireland Galway), dues entitats expertes en l’àmbit de la política de l’educació superior (l’Associació d’Universitat Públiques de Catalunya i l’Institute for The Development of Education), cinc socis locals (els ajuntaments de Dublin, Rijeka, Girona, Salt i l’ONG City Spark) i cinc associacions internacionals.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 141 resultats.