Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Club Emprèn Gironès organitza una sessió d’emprenedoria en el marc del Dia de l’empresa

L’intercanvi d’experiències emprenedores va tenir lloc el passat dimarts

El Club Emprèn Gironès va organitzar el passat dimarts, dia 28 de juny, una sessió d’emprenedoria en el marc del Dia de l’empresa. Un total de 20 persones emprenedores i empreses van participar en l’activitat, que té per objectiu fomentar i promoure l’esperit emprenedor, compartint experiències i generant coneixement per identificar reptes i respostes relacionades amb l’emprenedoria.

La trobada va consistir en una taula de debat i reflexió sobre experiències d’emprenedoria. Hi van participar persones emprenedores i empreses en actiu de diversos municipis del Gironès i que es troben en diferents fases del procés d’emprendre. Aquest intercanvi de vivències va facilitar el contacte entre els participants per a la recerca de col·laboracions. 

La taula d’experiències emprenedores va estar amenitzada per la professional en l’acompanyament de projectes d’emprenedoria Alexandra Planella, amb l’assistència de treballadors i treballadores representants de diverses empreses del territori: Joan Sagué, d’Eiina; Rocio Rodríguez, de La Tornada; Jordi Güell, de Bahí&Güell; Mireia Brugués, de La Carmanyola de Celrà, i Martí Jansà i Miquel Casals, de Safty. Al final de l’acte va tenir lloc un petit refrigeri per generar el networking entre les persones assistents.

El Club Emprèn Gironès és una iniciativa dels punts de suport de l’emprenedoria dels ajuntaments de Girona, Celrà, Vilabareix i Salt, i el Consell Comarcal del Gironès.

Tornar