Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria artística per participar en el Viu21Música – Dia de la Música a Girona 2023

L’esdeveniment preveu una edició amb set escenaris arreu de la ciutat oberts a tots els estils i gèneres musicals. El termini de presentació de sol·licituds per participar-hi ja ha començat i s’allargarà fins al 25 d’abril

Fotografia de l’edició 2019 del Viu21Música i cartell de la coonvocatòria

El proper 21 de juny Girona tornarà a celebrar el Dia de la Música amb la programació del Viu21Música. La jornada, adreçada principalment a músics i grups aficionats, així com a projectes formatius en l’àmbit musical, busca reivindicar i posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica musical. Per aquest 2023, es preveuen un total de set escenaris oficials oberts a formacions de tots els gèneres i estils musicals.

Totes aquelles persones, entitats i establiments que ho vulguin, poden participar-hi. En aquest sentit, l’Ajuntament de Girona ja ha obert la convocatòria artística, on els grups i solistes de qualsevol estil musical que vulguin actuar-hi es poden inscriure fins al 23 d’abril.

També s’ha obert el termini perquè altres iniciatives musicals d’entitats o establiments se sumin a la celebració i puguin aparèixer al programa d’activitats. En aquest cas, el termini per enviar propostes està obert fins al 12 de maig.

El projecte Viu21Música – Dia de la Música a Girona està organitzat per l’Ajuntament de Girona a través de La Marfà – Centre de Creació Musical. La iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona; el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona, Sunset Jazz Club, El Foment de Girona i EUMES – Escola de Música Avançada i So de Girona.

Podeu consultar tota la informació i omplir el formulari d’inscripció a través de la pàgina web www.girona.cat/viu21musica

Tornar