Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ajorna les convocatòries d'ajuts, beques i subvencions del Servei de Cultura i de La Marfà

El consistori garanteix l'aprovació i publicació de les convocatòries quan s’aixequi l’estat d’alarma pel COVID-19 i preveu allargar els terminis de desenvolupament i justificació dels projectes subvencionats o becats.

L’Ajuntament de Girona mantindrà totes les convocatòries d'ajuts, beques i subvencions del Servei de Cultura i de La Marfà-Centre de Creació Musical previstos per aquest any 2020, si bé la seva aprovació i publicació s’haurà d’ajornar fins que s’aixequi l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. També será així per les convocatòries de residències d’artistes del Bòlit, Centre d’Art Contemporani i del Centre Cultural la Mercè. A més, el consistori preveu allargar els terminis de desenvolupament i justificació dels projectes subvencionats o becats.

Concretament, es tracta d’una mesura que afecta els ajuts Girona Kreas, de formació artística no reglada, de recerca i creació artística, i de producció i difusió artística; les subvencions Amplia Cultura, per a activitats culturals complementàries a l’oferta municipal, i per a activitats culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social; el Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics de la Girona Film Office, i el Programa de suport a la creació de La Marfà – Centre de Creació Musical, que inclou ajuts a l’acompanyament artístic, primers enregistraments, residències internacionals i orquestra resident.

També les convocatòries d’artistes residents del Bòlit, concretament l’intercanvi d’artistes residents amb la Chambre Blanche, Rad’Art i Centre d’Art Lo Pati, i les de creació en ceràmica en col·laboració d’aquest equipament amb l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Malgrat l’ajornament de les convocatòries, totes aquelles persones i entitats que estiguin interessades en presentar-se a alguna de les línies d'ajuda a les arts i a la cultura de l’Ajuntament de Girona poden començar a preparar els seus projectes a partir de la informació de les bases de les beques o subvencions, publicades al web www.girona.cat/subvencions

En cas de dubtes o qüestions relacionades amb les bases, o amb la manera com s’ha de preparar un projecte artístic o un pressupost, els usuaris i usuàries es poden adreçar als correus cultura@ajgirona.cat , lamarfa@ajgirona.cat , info@bolit.cat i pecticc@ajgirona.cat.

Tornar