Header: Igualtat i Justícia Social

Igualtat i Justícia Social

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona manifesta el seu condol i condemna el crim masclista d’una veïna de la ciutat de 27 anys

Es convoquen tres dies de dol, i una concentració pública de rebuig, avui divendres 28 de juliol, a les 11.30 h, a la plaça del Vi

L’Ajuntament, en nom de la ciutat, manifesta el seu condol i condemna el crim masclista d’una veïna de 27 anys de la ciutat de Girona, ahir a la tarda. Expressem el rebuig a la violència masclista i la nostra solidaritat amb els i les familiars i amics i amigues de la víctima.

Alcalde, regidors i regidores fem saber el ferm compromís de les institucions en la lluita contra aquesta xacra. Fem una crida a la societat que actuï de forma contundent en contra d’aquesta violència, i que no es toleri cap manifestació que la justifiqui. 

Fem una crida a les dones perquè demanin l’ajut necessari davant qualsevol indici de perill. No hi ha cap culpa que justifiqui la violència. Totes les dones tenen dret a viure sense por ni trauma, ella i els seus fills i filles.

Recordem l’existència, entre d’altres, de serveis especialitzats com la Línia telefònica gratuïta 900 900 120 i els serveis municipals d’informació i atenció a les dones (SIAD, tel. 972 222 478) on trobarà assistència psicològica immediata i especialitzada. Amb aquest suport iniciarà un procés de reparació de les conseqüències traumàtiques de la violència.

Es convoquen tres dies de dol, i una concentració pública de rebuig, avui divendres 28 de juliol, a les 11.30 h, a la plaça del Vi.

Cartell
Decret
Tornar