Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El parc de les Ribes del Ter acull aquest diumenge el 25è Cros Ciutat de Girona 

La prova és puntuable pel Circuit Gironí de Cros i és una de les cinc competicions que hi haurà durant aquesta temporada.

L’Ajuntament de Girona i el Consell Esportiu del Gironès organitzen aquest diumenge, dia 12 de novembre, el 25è Cros Ciutat de Girona, prova puntuable per al Circuit Gironí de Cros. La competició tindrà lloc al parc de les Ribes del Ter.  

“Des de Girona, com a ciutat  d’esports per a tothom, ens alegra veure que les sinergies entre administracions públiques i entitats esportives fan possible una nova edició d’aquest esdeveniment que aquest any arriba a la 25a edició, fet que demostra la seva consolidació en el calendari”, ha explicat el regidor d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran Martínez.

La prova d’aquest diumenge s’iniciarà a partir de les  9.30 h i al llarg del matí es donaran les sortides de les diferents categories fins a les 13.05 h. El Cros Ciutat de Girona també vol incentivar a la mainada a participar en aquesta prova esportiva amb la categoria anomenada “Barrufets” adreçada a nens i nenes nascuts el 2018 i posteriors. 

La prova és puntuable per al Circuit Gironí de Cros, que enguany arriba al 32è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i al 19è Trofeu Diputació de Girona. La competició va començar el passat 8 d’octubre amb la celebració del 27è Cros d’Olot. En total, es disputaran cinc proves fins al 3 de desembre de 2023, data en què es tancarà la competició amb el 21è Cros de Banyoles.

El Cros Ciutat de Girona compta amb el suport de la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, i amb la col·laboració del GEiEG, el Servei d’Esports de la UdG i el Club Atletisme Girona.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la web d’Esports de l’Ajuntament de Girona. 

Tornar