Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Estalvi d'aigua als centres esportius en la fase d'alerta per sequera

Segons la RESOLUCIÓ ACC/2311/2024, de 25 de juny, per la qual es declara la sortida de l'estat d'emergència II i l'entrada en l'estat d'emergència I per sequera hidrològica de la unitat d'explotació Embassament Darnius-Boadella i la sortida de l'estat d'excepcionalitat i l'entrada en l'estat d'alerta per sequera hidrològica de les unitats d'explotació Embassaments del Llobregat, Embassaments del Ter i Embassaments del Ter-Llobregat.

El municipi de Girona ha sortit de l'estat d'excepcionalitat per sequera i ha passat a la fase d'alerta. Aquí podeu consultar una infografia resum de les mesures en estat d'alerta.

Mesures als equipaments esportius en la fase d'alerta

  • Tornen a funcionar amb normalitat les dutxes dels vestidors de les piscines cobertes de Palau i Santa Eugènia - Can Gibert del Pla  pels usuaris de les piscines. Tot i això, us recomanem que us dutxeu de pressa per afavorir l'estalvi d'aigua.
  • Es permet l'ús de les dutxes en els pavellons, camps de futbol i a la zona esportiva de la Devesa. Es mantenen les brides de les dutxes i de les aixetes en els equipaments municipals que en disposen.
  • Es manté el reg dels camps de futbol amb les limitacions previstes en fase d'alerta, per tant, la dotació ha de ser la mínima indispensable adaptant-se en tot moment a les condicions de temperatura i humitat, cal evitar el reg durant moments de pluja, i en qualsevol cas, no pot superar-se un volum de 450 m³/ha/mes. Això afecta els camps de Can Gibert del Pla, Fontajau, Germans Sàbat, Pont Major, Torres de Palau i Vila-roja.
  • Es permet el reg de la gespa de les piscines d'estiu de la Devesa i del solàrium de la piscina de Can Gibert del Pla, procurant en tot moment que es realitzi en l'horari de menor insolació (de 20 a 8 h), i amb la mínima quantitat indispensable adaptant-se en tot moment a les condicions de temperatura i humitat, i evitant el reg durant moments de pluja.

Més informació, FAQ i consells sobre la sequera

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar