Header: Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcalde de Girona es reuneix amb el president de la Generalitat de Catalunya

Els temes principals que s’han tractat durant la trobada entre Lluc Salellas i Pere Aragonès han estat el futur parc de salut i l’hospital Josep Trueta, les polítiques d’habitatge social, el projecte de mobilitat interurbana en transport públic i la industrialització de l’àrea urbana de Girona

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, s’ha reunit aquest migdia amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Durant la trobada, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, Salellas i Aragonès han tractat diversos temes prioritaris per al govern municipal amb l’objectiu de desencallar-los properament. 

En el marc de la reunió, s’han tractat diversos temes de forma especial. Per un costat, tots dos han conversat sobre l’estat del futur parc de salut i l’hospital Josep Trueta i els propers passos que s’han de portar a terme, en especial pel que fa al compliment dels terminis previstos. Per altre costat, han incidit en les polítiques d’habitatge, aspecte en què l’alcalde de Girona ha reiterat el compromís de l’Ajuntament de Girona per seguir cedint sòl públic del municipi per poder construir habitatge social i de protecció oficial.

A més, Salellas ha ofert a Aragonès la col·laboració per liderar conjuntament un projecte “ambiciós” per enfortir la mobilitat interurbana en transport públic –tren i bus-, un aspecte que l’alcalde de Girona ha reclamat que sigui “una aposta de país”. El model econòmic i la industrialització de l’àrea urbana de Girona han ocupat també gran part de la trobada entre tots dos.
  
Aquesta és la primera reunió institucional entre tots dos des que Lluc Salellas i Vilar va ser investit alcalde el 17 de juny passat.

Tornar