Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona organitza una exposició itinerant per donar a conèixer el Premi d'Europa

Del 9 de setembre al 5 de desembre la mostra "El Premi d'Europa. Europa de ciutat en ciutat" a diversos centres cívics de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona organitza del 9 de setembre al 5 de desembre l’exposició itinerant “El Premi d’Europa. Europa de ciutat en ciutat”, que pretén donar a conèixer els orígens i les motivacions d’aquest reconeixement. La iniciativa del consistori té lloc després que la ciutat fos guardonada amb el Premi d’Europa el passat mes de juliol.

L’exposició, d’entrada lliure, es podrà visitar en diversos centres cívics de la ciutat. Del 9 al 17 de setembre, al Centre Cívic Onyar; del 20 de setembre a l’1 d’octubre, al Centre Cívic Pla de Palau; del 4 al 15 d’octubre, al Centre Cívic Sant Narcís; del 18 al 28 d’octubre, al Centre Cívic Santa Eugènia; del 3 al 12 de novembre, al Centre Cívic Pont Major; del 15 al 19 de novembre, al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, i del 22 de novembre al 5 de desembre al Centre Cívic Ter. L’horari de visita és de dilluns a dissabte (excepte dies festius), de 10 a 13h i de 16 a 20h.

El Premi d’Europa és un reconeixement que des del 1955 l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa a Estrasburg atorga als municipis particularment actius en la promoció de l’ideal europeu. 

Exposició itinerant
Exposició Premi d’Europa – Europa de Ciutat en Ciutat
Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 135 resultats.