Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona participa a la Universitat Europea de Tardor del Consell Català del Moviment Europeu

El regidor d’Innovació, Talent, Salut i Comunitat, el Sr. Xavier Aldeguer, ha participat en una taula rodona municipalista per debatre “Què aporta la UE als municipis?”

Els dies 6 i 7 d’octubre ha tingut lloc, al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, la segona edició de la Universitat Europea de Tardor organitzada pel Consell Català del Moviment Europeu, entitat de la qual l'Ajuntament de Girona és membre. 

Enguany la trobada estava emmarcada amb l’Any Europeu de les Competències i ha portat per títol “Una Europa útil pels joves”. Les jornades han sigut un punt de trobada per una setantena de persones, entre els quals molts joves estudiants, consolidant-se així com un espai de referència en matèria europea a la demarcació de Girona. S’hi han tractat temàtiques d’interès com el present i futur de l’economia catalana i europea, les necessitats de la joventut a Europea, l’Europa de demà en el nou ordre mundial o les relacions entre el món local i la Unió Europea.

El regidor d’Innovació, Talent, Salut i Comunitat, el Sr. Xavier Aldeguer, ha participat en la taula municipalista sobre “Què aporta la UE als municipis” juntament amb l’alcalde de Cervera, el Sr. Jan Pomés, la tinenta d’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, la Sra. Blanca Padrós, i el regidor de l’Ajuntament del Vendrell, el Sr. Alfonso González. El regidor ha destacat els programes de fons europeus de cooperació i desenvolupament que poden beneficiar els municipis i alguns dels principals reptes de la seva gestió. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 137 resultats.