Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'alcaldessa de Girona rep una delegació d'Albi encapçalada per l'alcaldessa del municipi francès

Marta Madrenas i Stéphanie Guiraud-Chaumeil s'han reunit aquest matí per explorar possibles vies de col·laboració en matèria de promoció econòmica i mobilitat

Imatges de la trobada d’aquest matí

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matí a l'Ajuntament de Girona una delegació d'Albi encapçalada per l'alcaldessa de la ciutat francesa, Stéphanie Guiraud-Chaumeil. També han assistit a la reunió la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes; la regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, i el primer tinent d'alcaldia d'Albi, Michel Franques, a més de personal tècnic dels dos consistoris.

Durant la reunió, els dos ajuntaments han valorat la possibilitat d'explorar vies de col·laboració en diversos projectes vinculats a la promoció econòmica i cultural del territori i a la mobilitat municipal. 

“Som dues ciutats que compartim molts aspectes, més enllà de la nostra riquesa patrimonial. Per això hem reforçat els lligams que ens uneixen, i volem aprofitar el final de les restriccions de la pandèmia per reprendre projectes comuns de futur en àmbits com la mobilitat sostenible, el turisme, la cultura o l’esport, donant així un nou impuls a les relacions entre Girona i Albi buscant sempre el benefici per a les dues ciutats i els ciutadans i ciutadanes que en formem part”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.