Header: Oficina per la Sostenibilitat

Oficina per la Sostenibilitat

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona organitza un acte informatiu obert a la ciutadania per explicar els nous sistemes de recollida de residus 

La trobada tindrà lloc dimecres que ve, dia 17 d’abril, a les 18 h, a la Fira de Girona en el marc de la celebració del Waste in Progress

L’Ajuntament de Girona ha organitzat un acte informatiu obert a tota la ciutadania per explicar els nous sistemes de recollida de residus que s’aplicaran a la ciutat de forma esgraonada a partir del mes de maig. La trobada tindrà lloc dimecres que ve, dia 17 d’abril, a les 18 h, a la Fira de Girona, en el marc de la celebració del Waste in Progress, el congrés de referència en gestió de residus.

L’acte té per objectiu explicar d’una forma propera i amena als veïns i veïnes de la ciutat els canvis que s’aplicaran en el sistema de reciclatge. La xerrada anirà a càrrec del regidor d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Girona, Sergi Cot Cantalosella, i de la cap de l’Àrea d’Acció Climàtica, Empar Vilà Coch. També hi intervindrà la directora d’Spora, Laia Valenzuela, l’empresa encarregada de dur a terme la campanya informativa sobre la implantació dels nous sistemes.   

Cal recordar que s’aplicarà el sistema porta a porta domiciliari on predominen els models de casa unifamiliar; el sistema dels contenidors intel·ligents allà on hi ha més densitat de població, i les àrees temporals de recollida específiques al Barri Vell i una part del Mercadal. 

Tornar