Header: Mobilitat escolar sostenible

Mobilitat escolar sostenible

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona donarà visibilitat als sectors més afectats per la pandèmia amb la campanya “Torna amb Taxi!”

L’acció, impulsada per l’empresa GiTaxi, busca incentivar el consum a través d’una sèrie de de missatges publicitaris vinilats als vehicles

Fotografies de la presentació

Girona ha iniciat una campanya publicitària per donar visibilitat a alguns dels sectors del territori més afectats per la pandèmia. A través de la inserció d’una sèrie de missatges publicitaris vinilats als taxis de Girona i de Salt, l’acció busca estimular la recuperació de l’economia tot incentivant el consum de serveis i productes locals. La campanya té per lema “Torna amb Taxi!” i està impulsada per la principal empresa que gestiona el servei de taxis de la ciutat, GiTaxi.

La regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda; el president de l'empresa GiTaxi, Fernando Samitier, i el coordinador de GiTaxi, Lluís Baulida, han donat a conèixer avui la posada en marxa d'aquesta acció comunicativa, que compta amb el suport del consistori. “Des del govern valorem molt positivament totes aquelles iniciatives de dinamització econòmica promogudes pels diferents agents econòmics de la ciutat. Les seves actuacions, les sinèrgies intersectorials i la complicitat publicoprivada són essencials per avançar cap a la plena recuperació econòmica”, ha explicat la regidora Marta Sureda.

En total hi haurà cinc tipus de vinilats, adreçats als consumidors i consumidores de diversos productes i serveis que s’ofereixen al territori: el teatre, la música en directe, l’oci nocturn, la restauració i el petit comerç. Tots ells, sectors que han vist limitada la seva activitat per les mesures contra la COVID-19. Cada peça convidarà la ciutadania a gaudir d’aquestes propostes, i a tornar a casa amb taxi. En el marc de la campanya, es retolaran més de 30 taxis de Girona i de Salt, que cobreixen trajectes dins d’aquestes dues ciutats i fins a Sarrià de Ter, i es compartiran missatges a través de les xarxes socials.

A banda d'impulsar la recuperació d'aquests àmbits econòmics, des de GiTaxi també s'espera que l’acció beneficiï el sector del taxi i propiciï altres col·laboracions entre activitats que poden ser complementàries.

Tornar