Header: Mobilitat escolar sostenible

Mobilitat escolar sostenible

Ruta de navegació

Preguntes freqüents (FAQ) | Mobilitat escolar sostenible

Preguntes freqüents (FAQ)

On podem trobar informació de les activitats?

En aquest mateix document teniu accessos directes a les diferents activitats clicant-hi a sobre. Dintre d’Educació, en la mateixa pàgina web de l’Ajuntament, podreu accedir també a les activitats a través de La Caseta-Serveis Educatius.

Qui es pot apuntar a les activitats?

Els centres educatius de la ciutat de Girona. Segons l’activitat que desitgeu, heu de posar-vos en contacte amb Mobilitat i Via Pública (972 419 030 / mobilitatescolarsostenible@ajgirona.cat) o amb La Caseta-Serveis Educatius (972 221 866 / caseta@ajgirona.cat).

Quan es poden fer les inscripcions a les activitats?

Les inscripcions de les activitats de La Caseta-Serveis Educatius s’obren de juliol a setembre. Les inscripcions a les activitats educatives de Mobilitat i Via Pública estan obertes durant tot el curs.

Quin és el cost de les activitats?

Aquestes activitats no tenen cap cost per als centres educatius.

On puc trobar més informació i resoldre dubtes?

Per qualsevol pregunta pots contactar amb l'Àrea de Mobilitat i Via Pública a través de la Bústia d'avisos i suggeriments.

Puc formar part de la Xarxa de Coordinadors/ores de Mobilitat Escolar Sostenible?

Sí, un cop finalitzi el Pla pilot (juny 2021), tots els centres educatius que estigueu interessats a adherir-vos a la xarxa, podeu enviar un correu a mobilitatescolarsostenible@ajgirona.cat i us informarem de totes les novetats.

Veure totes les respostes