Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

7a Jornada de l'Esport Femení 2019

7a Jornada de l'Esport Femení - #esportfemení19

Diumenge 10 de març de 2019

L'any 2019 es va celebrar la setena Jornada de l’Esport Femení, una edició que venia precedida d’un treball intens, emocionant i participatiu. Gràcies a l’esforç de molts s'ha consolidat al calendari de la ciutat com un acte anual que dona l’oportunitat a un gran nombre d’esportistes, petites i grans, perquè ens ensenyin el seu esforç, els reptes assolits i a la vegada ens convidin a participar, a gaudir amb elles de les vint-i-cinc disciplines esportives presents en la Jornada.

La pràctica esportiva és una eina educativa molt important, un transmissor de valors i experiències de vida que ens ajuden a formar-nos com a persones. Per aquest motiu és necessari que les nenes i noies puguin accedir amb igualtat d’oportunitats a fer esport.

La sensibilitat per aquest tema cada vegada és més gran i la presència de les dones en els mitjans de comunicació assolint els seus reptes esportius ha deixat de ser anecdòtic. A poc a poc aquestes esportistes es convertiran en referents per altres dones animant-les a començar a practicar algun esport.

Entrevistes (només títol) | Jornada de l'Esport Femení

Entrevistes

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2019 - Entrevistes a Emma i Cristina Viladomat

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2019 - Entrevistes a Eli Martínez

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2019 - Entrevistes a Olga Ortiz

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2019 - Entrevistes a Míriam Clua