Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

8a Jornada de l'Esport Femení 2020

8a Jornada de l'Esport Femení - #EsportFemeníGi

Diumenge 8 de març de 2020

L'any 2020 es va celebrar la vuitena Jornada de l’Esport Femení, una edició que ha ampliat la seva oferta amb la incorporació dels jocs tradicionals de bèlit i les bitlles catalanes, a més del Colpbol i el corfbol. Aquestes propostes s’afegeixen a les 21 disciplines esportives que ja s’hi practicaven: hoquei sobre patins, gimnàstica rítmica, tennis de taula, gimnàstica artística, atletisme, handbol, rugbi, bàsquet, piragüisme, tennis, patinatge, marxa nòrdica, vòlei, bàdminton, futbol, paleotraining, escacs, ciclisme, nàutica, judo i paddle surf.

En paral·lel, s’han organitzat activitats d’entrenament d’hipopressius, de Kangoo Jump, de marxa nòrdica o una sortida de carrer amb les GiRunneres; d’assessorament en fisioteràpia i psicologia i, per primer cop, d’iniciació a les curses d’orientació, gràcies a l’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació. Enguany, s’ofereix també la possibilitat que mares i filles puguin participar juntes en totes aquestes activitats. A més, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha impulsat una taula rodona amb especialistes on es presentarà un “Decàleg per a mares i pares d’esportistes”, per donar pautes per orientar i acompanyar amb més consciència les esportistes en el seu camí.

Mostra dels esports que s'hi practiquen 2020 (només títol) | Jornada de l'Esport Femení

Mostra dels esports que s'hi practiquen

Vídeos de la Diputació de Girona

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2020 - Vídeo Diputació de Bitlles

Bitlles

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2020 - Vídeo Diputació de Hoquei

Hoquei

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2020 - Vídeo Diputació de Caiac

Caiac

Vídeo: Jornada de l'Esport Femení 2020 - Vídeo Diputació de Gimnàstica

Gimnàstica

Ambaixadores 2020 | Jornada de l'Esport Femení

Ambaixadores

Cada dos anys es fan entrevistes o vídeos a les esportistes rellevants.

Dèlia Valentí

Dèlia Valentí és una de les quatre ambaixadores de la Jornada de l’Esport Femení del 2020.

La patinadora va guanyar el 2019 els títols gironí, català, espanyol, europeu i mundial amb el Club Patinatge Girona, en la modalitat de grups de xou.

Nota de premsa

Laura Bechdejú

Laura Bechdejú, segona ambaixadora de la Jornada de l’Esport Femení del 2020.

La gimnasta del Salt Gimnàstic Club, que actualment s’entrena al Centre d’Alt Rendiment del Consell Superior d’Esports (CSD) de Madrid, aspira a participar aquest estiu als Jocs Olímpics de Tòquio.

Nota de premsa

Júlia Soler

Júlia Soler, tercera ambaixadora de la Jornada de l’Esport Femení del 2020.

La jugadora de bàsquet, campiona d’Europa en la modalitat de 3x3 en categoria sub-18 el setembre passat, juga enguany a la Lliga Femenina 2 i s’entrena amb el primer equip de l’Uni Girona

Nota de premsa

Aliona Bolsova

Aliona Bolsova completa el pòquer d’ambaixadores de la Jornada de l’Esport Femení del 2020.

La tennista palafrugellenca del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 ha iniciat l’any formant part de l’equip de Copa Federació d’Espanya

Nota de premsa