Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

Ruta de navegació

Ambaixadores 2024 | Jornada de l'Esport Femení

Ambaixadores 2024

Les ambaixadores de la 12ª edició de la Jornada són:

Mireia Hernández Luna - Natació artística

Lloret de Mar, 5 de març de 2002

Guanyadora de títols estatals en totes les categories (aleví, infantil, júnior i absolut), ha pujat també al podi en diverses modalitats en proves de la Copa del Món. Acumula dues medalles de bronze en mundials (equip i duet mixt) i ha estat campiona dels Jocs Europeus del 2023, també en duet mixt, fent parella amb Dennis González.

Sara Bellapart Díaz – Triatló

Girona, 30 d’abril del 1995

Es va iniciar en el triatló als setze anys després de practicar l’atletisme i la bicicleta tot terreny (BTT). Durant el 2022, va fer el seu primer ironman (3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 quilòmetres corrent) a Àustria, en què va quedar quarta de la seva categoria. Ha estat la primera gironina a disputar el mundial de l’especialitat, a Hawaii, amb un temps de 10.45.47.

Gemma Soy Juanola - Gestió esportiva

Olot, 21 de maig de 1961

Sempre ha estat lligada al Club Natació Olot des de diferents vessants. Primer, com a nedadora, on va arribar a ser finalista en campionats catalans i estatals absoluts, i on ara encara competeix en categoria màsters. I després, també com a integrant de la junta directiva de l’entitat, que presideix des del 2017.

Dalia Santiago Moreno – Taekwondo paralímpic

Ripoll, 20 de març de 1998

Porta la passió pel taekwondo als gens. El seu pare, Juan Antonio, va ser bicampió d’Europa i cinc cops medallista en mundials, i regenta el gimnàs Lee Young Ripoll des de 1996. Des que forma part de l’equip estatal paralímpic (2019), ha guanyat, entre d’altres, una medalla d’or i una de plata en els europeus, i quatre medalles en el Grand Prix (una d’or i tres de bronze). Disputarà els Jocs Paralímpics de París el 2024.