Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

6a Jornada de l'Esport Femení 2018

6a Jornada de l'Esport Femení

Diumenge 11 de març de 2018

Va tenir lloc a la plaça de Salvador Espriu, plaça de Calvet i Rubalcaba, plaça de Catalunya i Riu Onyar.

De 9.30 a 13.30 h, es van portar a terme activitats i accions de divulgació de 18 disciplines esportives diferents: hoquei patins, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, tennis de taula, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, kick-boxing i paleo-entrenament.

A les 12h a la plaça del Lleó hi va haver l’acte central a on hi van participar tots els representants de les entitats esportives i de les institucions.

La jornada també comptava amb activitats obertes per a tothom, com va ser un entrenament obert per córrer amb les Girunneres, un entrenament d'alta intensitat, classes de pilates per a esportistes o classes d'hipopressius, a més d'un flashmob obert a tothom.

Paral·lelament també es va treballar als instituts de secundària de la ciutat i la demarcació amb xerrades i itineraris esportius.

Ho organitza:
L'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona  i l’Associació MovArt amb la col·laboració de  la Generalitat de Catalunya a Girona, DipSalut i el Consell Esportiu del Gironès.