Header: CEM

Consell Municipal d'Educació

Ruta de navegació

IX Cicle Cinefòrum d'Educació | CEM

X Cicle Cinefòrum d'Educació

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projecten al Museu del Cinema, tot i que aquesta propera sessió (la del 20 d'abril) es projectarà al Cinema Truffaut, a les 17 h.

El X Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula diferents temes d’interès general, en la primera sessió es tractaran els trastorn alimentaris.
Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.
El Cinefòrum és una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. 

Ho organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema

Propera sessió: "Cisne Negro", dimarts 20 d'abril

La propera sessió serà dedicada als Trastorns Alimentaris i inclourà la projecció de "Cisne Negro” (Estats Units, 2010) 108 minuts. Dirigida per Darren Aronofsky Jonze. Es projectarà en versió original subtitulada. El debat anirà a càrrec de Sergi Garcia, psicòleg del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona.

X Cicle Cinefòrum d'Educació - 2a sessió | CEM

Segona sessió: "Camí a l’Escola", dimarts 27 d'abril

La segona sessió serà dedicada a la igualtat d’oportunitats i inclourà la projecció de "Camí a l’Escola” (França, 2013) 75 minuts. Dirigida per Pascal Plisson. Es projectarà en versió original subtitulada. El debat anirà a càrrec de Dolors Reig, Presidenta de l’Associació dels Amics de la Unesco de Girona.

Entrevistes a fons | CEM

Entrevistes a fons

En aquest aquest apartat s'hi aniran publicant les diferents entrevistes que realitzi el CEM als ponents dels Cicles del Cinefòrum.

Sergi Garcia

Ponent del proper Cinefòrum d'Educació
Psicòleg del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona

En Sergi Garcia, exerceix com a psicòleg al Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona des del 2018. Comparteix aquesta tasca amb la de director local de Creu Roja Joventut de Girona.

Entrevista

Mercè Soms

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 27-11-2019

La Mercè Soms, és la responsable de la Unitat de Ludopaties de l’Institut d’Assistència Sanitària, especialitzat en l’atenció de pacients amb problemes de joc patològic o altres addiccions no tòxiques.

Entrevista

Jordi Bartomeu

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 27-11-2019 i del 12-02-2019
Mosso d’Esquadra a l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Girona

En Jordi Bartomeu i Patiño, fa 20 anys que es Mosso d’Esquadra a la Oficina de Relacions amb la Comunitat, de Girona. Hi va arribar atret per la proposta d’un model policial que fos proper a les persones i que fos de caire més preventiu i assistencial i no només reactiu.

Entrevista 27/11/2019
Entrevista 12/02/2019

Jordi Feu

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 08-04-2019
Sociòleg, professor i investigador a la facultat de psicologia i pedagogia de la Universitat de Girona

En Jordi Feu Gelis és coordinador d’un grup d’investigació sobre democràcia i renovació pedagògica al Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona (GRES). Sociòleg, professor i investigador, al departament de Pedagogia de la UdG des de 1994, és actualment el Director del programa Rossinyol i ha sigut Coordinador del grau de Pedagogia i Vicedegà de la FEP. Té diverses publicacions en l’àmbit de l’escola rural, la democràcia a l’escola, l’exclusió educativa, la immigració i la diversitat cultural.

Entrevista

Rabai Farees

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 27-11-2018
President de l'Associació Siraj de Girona

En Rabai Farees és el president de l’associació SIRAJ per la Cultura i la Creativitat, de Girona. És informàtic amb titulació tècnica en informàtica i gestió de la Universitat Universitat Mohamed Primer (UMP)i fa deu anys que regenta un locutori al barri de Santa Eugènia de Girona. Amb vincles vius al Marroc, es membre de la junta de diverses associacions culturals i associatives d’aquell país i aquí Girona exerceix també la vicepresidència de l’Associació Escudella Solidària.

Entrevista

Miquel Barneda

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 17-04-2018
Psicòleg i terapeuta familiar al SIAD de Girona

Miquel Barnera Mallart, (Olot, 10/06/1972) fa quinze anys que exerceix de terapeuta familiar, especialitzat en violència de gènere al Servei d'Atencio a les Dones (SIAD) dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona, on actua com a coordinador d'Equip.

Entrevista

Lluís Puigdemont

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 06-02-2018
Director de Ser.Gi

Lluís Puigdemont i Reverter, (Amer, 1968) és des de fa tres anys, el Director de la Fundació SER.GI, entitat de Girona que treballa per a una societat inclusiva. És llicenciat en geografia i història, habilitat com a Educador Social.

Entrevista

Ignasi Anzizu

Ponent del Cinefòrum d’Educació del 28-11-2017
Ex-ensenyant de lletres a secundària i mestre de fusteria tradicional

Entrevista