Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Dia Internacional de l'Art 2024 | Bòlit

Dia Internacional de l'Art 2024

Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 d’abril

Dotzena edició a Girona i comarques

Ho organitzen, coordinen i produeixen:
Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, Casa de Cultura i Oficina de Comunicació de la Diputació de Girona.

Hi col·labora:
Museu de l’Empordà

Hi participen:
Ajuntament de Lloret - Teatre de Lloret, Associació Mona Lisi, Ajuntament de Vidreres, Centre Cívic de Vidreres, Escola Municipal d'Arts Plàstiques de Vidreres, Ajuntament de Sarrià de Ter, Escola Municipal d'Art de Girona, Ateneu Vall del Llémena, Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Cercle Artístic de Palamós, Fundació Privada Antoni Vila Casas, Diputació de Girona - Ajuntament de Tossa de Mar, CAOS - Land Art, Aula d'Arts Plàstiques de Torroella de Montgrí, Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona, Museu del Joguet de Catalunya, Ajuntament de Peralada, La Caseta. Serveis Educatius - Ajuntament de Girona, Amics del Museu d'Art, Associació de Ceramistes de la Bisbal, Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell, Museu d'Història de Girona, Excèntrica Aula - Taller d'Art

L’efemèride del Dia Internacional de l’Art commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania. Des de fa 12 anys, unes cinquanta entitats vinculades a l’art de la província de Girona celebren l’efemèride en aquestes dates de l’any a través d’una extensa agenda d’activitats per tot el territori gironí. 

Per segon any, la celebració del Dia Internacional de l’Art es desdobla en dos esdeveniments: els actes repartits pel territori i la segona edició de les Jornades Territorials de les pràctiques artístiques contemporànies de les comarques gironines.

Menú imatges Dia Internacional de l'Art | Bòlit