Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Dia Internacional de l'Art (2022) | Dia Internacional de l'Art

Dia Internacional de l’Art (2022)

Dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril de 2022
Desena edició a Girona i comarques

Pregó del Dia Internacional de l’Art
A càrrec d’Eva Vàzquez
+DJ Mr. Blond (soul, latin, r'n'b, mod jazz)
Dijous 7 d’abril a les 19 h
Plaça del Pou Rodó

El proper dijous 7 d’abril a les 19h a la plaça del Pou Rodó tindrà lloc el pregó del Dia Internacional de l’Art que, en aquesta ocasió anirà a càrrec de la periodista saltenca Eva Vàzquez. Aquest esdeveniment, a banda d’obrir de manera simbòlica la celebració d’aquesta edició, vol ser una fe

L’edició 2022 del Dia Internacional de l’Art serà ja la desena i es desplegarà amb una àmplia programació d’activitats culturals i artístiques dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, a Girona ciutat i comarques.

L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania.

L’objectiu principal a l’hora de vertebrar una programació com la que presentem és la de fer arribar la pràctica artística al major nombre possible de persones, compartint l’experiència de les diverses activitats.

La present edició comptarà amb més de cinquanta activitats en forma de tallers, visites comentades, jornades de portes obertes, recitals, rutes, performances, converses, inauguracions, fires, etc. que es desplegaran per vint-i-sis municipis de la demarcació. Fins a seixanta-cinc agents i entitats públiques i privades participen en aquesta edició. 

La iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona.