Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Dia Internacional de l'Art 2023 | Bòlit

Dia Internacional de l'Art 2023

Divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 d’abril

Onzena edició a Girona i comarques

Ho organitzen, coordinen i produeixen:
Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, Casa de Cultura i Oficina de Comunicació de la Diputació de Girona.

Hi participen:
Ajuntament de Palamós; Ajuntament de Sarrià de Ter; Ajuntament de Tossa de Mar; Ajuntament de Vidreres; Amics de la Fotografia Foto Torroella; Amics de l’Art Gargots; Amics del Museu d'Art de Girona; Aula d'Arts Plàstiques de Torroella de Montgrí; Brava Performing Arts; Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola; Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona; CAOS Col·lectiu d’Artistes Osorencs; Cercle Artístic de Palamós; Centre Cultural La Mercè; Diputació de Girona; El Foment de Girona; El Taller del Barri. Acadèmia de Còmic; Excèntrica Aula Taller d’Art; Festival Sismògraf, Fundació Privada Mascort; Galeria Richard Vanderaa, INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona; La Caseta - Serveis Educatius. Ajuntament de Girona; MUME; Museu de l'Empordà, Museu de la Mediterrània, Museu del Suro de Catalunya (Palafrugell) i Nau Côclea.

L’efemèride del Dia Internacional de l’Art commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania. Des de fa 11 anys, unes cinquanta entitats vinculades a l’art de la província de Girona celebren l’efemèride en aquestes dates de l’any a través d’una extensa agenda d’activitats per tot el territori gironí. 

Enguany, la celebració del Dia Internacional de l’Art es desdobla en dos esdeveniments: els actes repartits pel territori i la primera edició de les Jornades Territorials de les pràctiques artístiques contemporànies de les comarques gironines.

La coordinació dels continguts i la producció executiva van a càrrec del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, mentre que la producció tècnica i la coordinació general van a càrrec de la Diputació de Girona - Casa de Cultura. Aquesta coordinació serà rotativa. Una comissió formada per totes les entitats que participen en el Dia de l’Art col·laboren en l’assessorament i continuïtat del Dia Internacional de l’Art. 

Menú imatges Dia Internacional de l'Art | Bòlit