Header: Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona valora positivament la participació del clúster “Girona Innovació Salut i Ciclisme” en la Sea Otter Europe 2024

El consistori va tenir un estand on es van dur a terme diferents activitats i xerrades enfocades a la ciutadania.

Imatge de l’estand

L’Ajuntament de Girona valora positivament la participació del consistori i de diferents empreses que formen part del clúster “Girona Innovació Salut i Ciclisme” en la Sea Otter Europe 2024. Des d’un estand situat a les escales d’accés al pavelló, es van dur a terme diferents activitats i xerrades enfocades a la ciutadania el cap de setmana passat.

“Un any més la Sea Otter Europe ha estat un èxit, no només d'assistència, sinó en termes de lideratge d'un sector que s'esforça per ser a l'avantguarda. Estem molt satisfets de l'acollida rebuda a l'estand del Girona Innovació Salut i Ciclisme, que ha estat compartit amb empreses molt referents del sector i que han contribuït a donar a conèixer aquesta iniciativa pionera i a construir relacions que ben segur faran créixer aquest clúster”, ha ressaltat la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Geis i Carreras. 

Durant els tres dies de fira, l’empresa Niche Mobility va presentar el seu motor per a bicicletes elèctriques amb transmissió automàtica integrada, una proposta va atraure nombroses persones que es van interessar pel producte. L’estand també va servir perquè l’equip de Wikiloc pogués explicar a les persones visitants com a través d’aquesta aplicació es pot explorar i gaudir dels millors racons i camins de Girona.

El dissabte també es van dur a terme tres xerrades relacionades amb el ciclisme i la salut, de la mà del Centre Cenit: “És sa per al cor el ciclisme que practiquem?”, a càrrec del readaptador esportiu i cardiorespiratori Marc Gelmà; “Osteopatia en el ciclisme”, a càrrec del fisioterapeuta i osteòpata Sergi Pla, i “Rendiment esportiu i descans en el ciclisme”, a càrrec del director esportiu i entrenador, Jordi Extremera.  

Des de l’estand, des de l’Ajuntament s’han fet contactes amb altres empreses i entitats que volen col·laborar amb el consistori i formar part del clúster.

Tornar