Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’esplanada de la Copa i el passeig de la Devesa tornaran a albergar les parades de la diada de Sant Jordi aquest any

El termini per presentar la sol·licitud per participar en la fira-mercat del 23 d’abril estarà obert fins al 10 de març.

Les parades de llibres i roses de Sant Jordi es tornaran a ubicar a l’esplanada de la Copa i al passeig de la Devesa el proper 23 d’abril. L’Ajuntament de Girona ha pres la decisió després que tant el gremi de llibreries de Girona com el gremi de floristeries de la ciutat hagin demanat repetir l’escenari de l’any passat, atesa la bona acollida de públic que va tenir la iniciativa.

Ahir es va obrir el període de presentació de sol·licituds per participar en la fira-mercat d’aquest any amb una parada de roses o llibres. El termini per participar-hi finalitza el 10 de març i podran formar-ne part els professionals del sector del llibre i de la rosa, les entitats sense ànim de lucre, els centres escolars i els partits polítics de Girona. Enguany l’horari d’obertura de la fira serà de les 9 a les 22 h.

L’experiència de l’any passat va ser molt positiva, tant per l’Ajuntament, com pels paradistes, com també pel conjunt de la ciutadania. Per això des d’aleshores hem estat en contacte amb el sector per valorar pros i contres de mantenir la diada de Sant Jordi a la Copa i al passeig de la Devesa de manera definitiva. Hi ha hagut consens en fer-ho així, i un cop presa la decisió, ara des del govern estarem amatents a l’evolució de les restriccions de la pandèmia per acabar de definir com serà l’organització d’un dia que esperem que enguany puguem celebrar amb la màxima normalitat possible”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Més informació
Tornar