Header: Mobilitat escolar sostenible

Mobilitat escolar sostenible

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona explora les bones pràctiques en mobilitat sostenible escolar a Utrecht

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, fa una visita d’estudi a la ciutat holandesa en el marc del projecte europeu School Chance

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, encapçala una comitiva tècnica municipal que visita aquesta setmana la localitat holandesa d’Utrecht amb l’objectiu d’explorar les bones pràctiques en mobilitat sostenible escolar que es porten a terme a la ciutat.

La visita d’estudi s’emmarca dins del projecte europeu School Chance i té com a objectiu conèixer de primera mà algunes de les experiències de mobilitat escolar que es porten a terme en aquest municipi dels Països Baixos. Durant la trobada, es visitaran diferents centres escolars on es veurà de primera mà la aplicació de les bones pràctiques en el foment de la mobilitat sostenible, es faran recorreguts en bicicleta per la ciutat i es donarà a conèixer la cultura ciclista i la planificació urbana holandesa, entre altres aspectes.

“Des del primer moment ens vam involucrar en el projecte School Chance per tal d’intercanviar coneixements i compartir idees al voltant de la mobilitat autònoma i sostenible dels escolars. Poder conèixer en primera persona com desenvolupen les polítiques de mobilitat altres ciutats europees és una oportunitat magnífica per poder-ho transportar a la nostra ciutat”, ha remarcat el regidor Joan Alcalà.

Tornar