Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Reunió de treball dels municipis de l'àrea urbana de Girona 

Els alcaldes i alcaldesses de dotze municipis del Gironès es troben per explorar vies per treballar conjuntament les necessitats compartides de l’àrea urbana de Girona. En aquesta primera trobada, l’habitatge, la mobilitat i el sòl industrial han estat els  tres eixos que s’han posat sobre la taula.

Aquest dijous els alcaldes i alcaldesses de Girona, Salt, Celrà, Sarrià de Ter, Bescanó, Sant Gregori, Quart, Sant Julià de Ramis, Vilablareix, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva i Aiguaviva s’han trobat a l’Ajuntament de Girona per buscar vies per articular l'àrea urbana. La reunió té la voluntat d’establir un canal de treball de manera que els i les representants es trobin de manera periòdica per tal de poder encarar plegats els reptes que afecten l’àrea urbana. 

En aquesta primera reunió, s’han exposat temes com la necessitat de cohesionar l’àrea urbana mitjançant la mobilitat sostenible, de treballar propostes habitacionals de manera conjunta o de com distribuir el sòl industrial. 

La voluntat dels diversos ajuntaments és que les trobades siguin de manera periòdica per tal d’establir una comunicació i una metodologia de treball regular. 

A la reunió hi han assistit l’alcalde d’Aiguaviva, Josep Pinsach Riera; l’alcalde de Bescanó, Xavier Vinyoles i Compta; l’alcalde de Celrà, David Planas Lladó; l’alcaldessa de Fornells de la Selva, Sònia Gràcia Xuclà; l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; l’alcalde de Quart, Ferran Rodero Tomàs; l’alcalde de Riudellots de la Selva, Josep Lluís Santamaria; l’alcalde de Salt, Jordi Viñas Xifra; l’alcalde de Sant Gregori, Joaquim Roca Ventura; l’alcalde Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió Rebollo –juntament amb l’alcalde accidental del municipi, Marc Sayols-; l’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió Lafuente, i  l’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis Padrosa.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.