Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona netejarà i repintarà el pont de les Peixateries Velles

L’accés al pont estarà tancat del 2 al 25 d’octubre, de dilluns a divendres no festius, de les 7.15 a les 14.15 hores.

Dues imatges del pont de les Peixeteries Velles

L’Ajuntament de Girona iniciarà tasques de manteniment al pont de les Peixateries Velles, popularment conegut com el pont de Ferro, al llarg del mes d’octubre. El consistori retirarà els cartells i adhesius que s’havien acumulat amb els anys, així com els candaus, i pintarà l’estructura. Cal destacar que des del 2008 no s’havia fet cap actuació en el pont.

Per dur a terme aquestes tasques, l’accés al pont estarà tancat a partir del pròxim dilluns, dia 2 d’octubre, fins al dia 25 del mateix mes. Durant aquestes setmanes, únicament estarà prohibit passar pel pont de dilluns a divendres no festius i al matí, de les 7.15 a les 14.15 hores. 

Les persones que vulguin travessar el riu ho podran fer pel pont de Pedra o el pont de Sant Agustí, dues alternatives que es troben a pocs metres del pont de les Peixateries Velles. 

Des de l’Ajuntament de Girona s’està informant als veïns i veïnes i als comerços de la zona dels treballs de manteniment que es realitzaran i de les respectives afectacions que comportaran. Està previst repartir entre avui i demà un cartell informatiu als habitatges i establiments.   

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.