Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

Xarxes: Jornada de l'Esport Femení

Ruta de navegació

Ambaixadores 2023 | Jornada de l'Esport Femení

Ambaixadores 2023

Les ambaixadores de l'11a edició de la Jornada són:

Jana Brusés Cortada - Atletisme

Atleta de divuit anys que competeix pel Club Atletisme Figueres en les modalitats de 60 i 100 m tanques. Està reconeguda com a esportista d’Alt Nivell Espanyol i Català. Ha competit amb la Federació Catalana d’Atletisme i amb la Federació Espanyola d'Atletisme. Campiona de Catalunya i d’Espanya Sub18. Actualment, estudia becada als EEUU i competeix per la University of Pittsburgh (Pennsilvània), a Divisió I de la NCAA.

Daniela Guillén Garcia – Motocròs

Daniela Guillén és pilot de motocròs de Lloret de Mar. Des que va pujar a una moto per primera vegada amb tres anys, no n'ha tornat a baixar. Actualment, ostenta el títol de Campiona d'Europa per haver guanyat el Motocròs de les Nacions 2022. Daniela ha marcat un abans i un després en aquesta disciplina per ser la primera espanyola que ha aconseguit guanyar una mànega en un mundial i pujar al podi als Grans Premis d’Espanya i de Sardenya. És l’actual Campiona d’Espanya de Motocròs.

Aina Arteman Castañer - Rem

Amb nou anys va començar a practicar rem olímpic al Club Natació Banyoles. Des de ben petita va destacar en les diverses modalitats fins a arribar a l’alt nivell a la categoria Junior. Ha participat en els Junior World Rowing Championships del 2021 i 2022 amb la selecció Espanyola. Actualment, es troba en el centre de concentració permanent a Banyoles.

Montse Hugas Roura – Gimnàstica Artística

L’any 1970 s’inicia a la pràctica de la gimnàstica artística femenina al “Gimnasio San Narciso” de Girona. L’any 1979 funda el Salt Gimnàstic Club, i al cap de tres anys ja porta les primeres dues gimnastes al Campionat d’Espanya. Com a entrenadora i directora tècnica ha aconseguit que gimnastes del club es classifiquin en Campionats d’Espanya (la primera el 1989), que hagin competit per la Selecció Catalana i Espanyola, i hagin participat en copes del món, campionats europeus i mundials. Dos gimnastes del SGC van competir a les Olimpíades de Tokio 2022. El desembre de 2022 la Montse s’ha jubilat com a directora tècnica del club que va fundar.