Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat de Girona 2023

La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria 2023 del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat. La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius com a llavor de futures iniciatives emprenedores d’àmbit local que puguin convertir-se en productes o serveis per al desenvolupament socioeconòmic del territori. El premi s’impulsa des de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona.

Poden participar en la convocatòria els i les alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior dels centres de formació professional de la ciutat que estiguin matriculats durant aquest curs escolar 2022-23. Les persones interessades poden presentar els projectes a concurs fins al 21 de juny de 2023.

La iniciativa està dotada amb un total de 1.500 euros, repartits entre tres premis per a projectes de cicles de grau mitjà, i tres premis per a projectes de cicles de grau superior. L’import s’atorga al centre que imparteix la formació professional dels equips guanyadors i s’inverteix en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Podeu consultar més informació del premi i les bases de participació en el següent enllaç

Tornar