Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Premis Impulsfp

La 2a Mostra d’ImpulsFP es durà a terme els propers dies 11 i 12 de maig de manera telemàtica

Els premis Impulsfp són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l'alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que es porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l'acció tutorial, la inclusió educativa, etc per a la millora de la qualitat de l'ensenyament.

Aquest any, l’INS Montilivi, ha estat la seu territorial de Girona dels Premis ImpulsFP, on s’han lliurat els premis als millors Projectes d’Emprenedoria de l’alumnat de CFGS destacant l’atorgament del 1r premi al projecte “Alert 24” de l’INS Montilivi i l’accèssit al projecte “IVYDAX” de l’Escola Tècnica Girona. Els millors Projectes d’Innovació de l’alumnat de CFGS es varen atorgar el 1r premi al projecte “Estació de càrrega” de l’institut Santa Eugènia, el 2n premi al projecte “Pinça Robot” de l’INS Narcís Xifra i Masmitjà, el 3r premi al projecte “Turisme SaGgo” de l’Institut Santa Eugènia i l’accèssit al projecte “Missatge del Mar” de l’Institut Montilivi.

Enhorabona a tots i totes les guanyadores!!

La 2a Mostra d’ImpulsFP es durà a terme els propers dies 11 i 12 de maig de manera telemàtica, amb més de 40 bones pràctiques de docents de Formació Professional, projectes premiats en les diferents territorials del Departament d’Educació i finalistes i premiats als millors projectes d’emprenedoria i innovació de Catalunya.

Aquesta iniciativa contribueix a l’increment de l’interès per la Formació Professional per part de centres, professorat i alumnes com una gran opció de futur i de present.

Tornar