Header: Girona, ciutat educadora

Girona, Ciutat Educadora

Setmana de la Ciutat Educadora | Girona, ciutat educadora

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Cada 30 de novembre, Girona organitza una programació d'activitats i actes per a tota la ciutadania que permet visualitzar la responsabilitat pública i la implicació de l’ajuntament i les entitats en la construcció compartida del projecte i celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Menú de navegació

2a Setmana de la Ciutat Educadora | Girona, ciutat educadora

Del 27 de novembre al 2 de desembre de 2017

Girona des de fa 25 anys aposta pel model de Ciutat Educadora. Les ciutats educadores treballem perquè l'educació sigui eix transversal de totes les polítiques locals, reforçant el potencial educador de les actuacions i programes de salut, medi ambient, urbanisme, mobilitat, cultura, esport, etc.

Volem seguir impulsant la Girona Educadora i enguany organitzem la Segona Setmana de la Ciutat Educadora, del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017. Enguany ampliem l’oferta d’activitats per al públic en general respecte l’any passat.

A més, dins la Setmana de la Ciutat Educadora celebrarem juntament amb la resta de ciutats adherides a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) el Dia Internacional de la Ciutat Educadora el proper 30 de novembre de 2017.

Us convidem a participar als actes i a les activitats programades per aquesta setmana amb l'objectiu que tots plegats, ciutadania, entitats i institucions, contribuïm a la millora de la qualitat de vida a la nostra ciutat.