Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Jornades de Medi Natural de Girona (títol) | La Caseta

Jornades de Medi Natural de Girona

10es Jornades de Medi Natural de Girona | La Caseta

10es Jornades de Medi Natural de Girona

21 i 22 de maig de 2022
A l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la UdG

Des de l’any 2003, l’Ajuntament de Girona convoca biennalment les Jornades de Medi Natural, que aquest any arriben a la seva desena edició. En la seva organització col·laboren activament la Universitat de Girona, els docents dels centres de secundària de la ciutat, entitats naturalistes, consorcis del Ter i de les Gavarres, el Departament d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la Diputació de Girona.

Les Jornades són un lloc de trobada, espai de referència i mitjà per difondre tots aquells projectes que tenen a veure amb la realitat del medi natural que tenim més proper. Hi participen naturalistes i persones provinents del món científic, però també els alumnes que han elaborat treballs de recerca i moltes persones que, des dels seus àmbits professionals o vocacionals, tenen en comú l’estimació a la natura i el desig d’aprofundir en el coneixement de la fauna i la flora del nostre territori.

Destinataris

  • Persones del món científic, estudiants universitaris, alumnes de batxillerat i altres persones que vulguin presentar projectes o treballs de recerca sobre medi natural a Girona i rodalies.
  • Ciutadans i ciutadanes interessats per la temàtica que desitgin conèixer els treballs i les actuacions realitzats darrerament a la ciutat sobre medi natural.

Inscripcions a les jornades

Les persones que vulguin assistir com a oients a les Jornades, cal inscriure’s al següent formulari o bé trucar al telèfon 972 221 866. La inscripció és gratuïta. El termini d'inscripció acabarà el 17 de maig de 2022.

Inscripcions

Presentació d’entitats naturalistes

Les entitats i associacions naturalistes que desitgin presentar la seva entitat a les jornades podran disposar d’un espai físic (una taula de 120 cm x 80 cm aprox.), prèvia sol·licitud a caseta@ajgirona.cat

Inscripcions a les sortides

10es Jornades de Medi Natural de Girona (part 2) | La Caseta

Ho organitza: Ajuntament de Girona
Ho coordina: Universitat de Girona
Hi col·labora: Associació de Naturalistes de Girona, Associació El Blauet, Consorci de les Gavarres, Consorci del Ter, Departament d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Més informació

La Caseta – Serveis Educatius Ajuntament de Girona
972 221 866  || caseta@ajgirona.cat
Atenció al públic: de dilluns a divendres de 10 a 14 h

logo UdG Facultat de Ciències

  • Ajuntament de Girona
  • UdG Facultat de Ciències
  • Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
  • Pla anual 2022 de transferència tecnològica