Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Web provisional | Bòlit

Pàgina web provisional.

Xarxes: Bòlit

Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona (fitxa + presentació)

Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Dades de contacte:
Plaça del Pou Rodó, 7-9
17004 GIRONA
+ 34 972 427 627
bolit@ajgirona.cat

Horari:
Dimecres: 10 a 14 h
Dijous i divendres: 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Dissabtes: 11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenges i festius: 11 a 14 h

Fitxa - Bòlit_StNicolau

Bòlit_StNicolau

Dades de contacte:
Plaça de Santa Llúcia, 1
17007 GIRONA

Horari d'obertura:
Dimecres: 10 a 14 h
Dijous i divendres: 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Dissabte: 11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenge i festius: 11 a 14 h     

Fitxa - Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Dades de contacte:
Rambla de la Llibertat, 1
17004 GIRONA

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 14 h i de 15 a 19 h
Diumenges i festius de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Lliçons de la Càtedra Ferrater Mora amb Hélène Cixous

El 24 i 25 de març , l’escriptora i pensadora francesa Hélène Cixous impartirà les Lliçons Ferrater Mora gràcies a la col·laboració del Bòlit, Centre d’Art Contemporani.

Els propers 23 i 24 de març, l’escriptora i pensadora francesa Hélène Cixous impartirà les Lliçons Ferrater Mora gràcies a la col·laboració del Bòlit, Centre d’Art Contemporani amb la càtedra i en el context de l’exposició “El meu cos coneix cants inaudits, la carn diu ver, soc carn espaiosa que canta: una recerca sobre gènere, monstruositats i esdevenir altre”, que es pot visitar al Bòlit_PouRodó i al Bòlit_StNicolau fins al 30 d’abril del 2023. 

Les dues sessions tindran lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG i es podran seguir per streaming. En la transmissió per zoom (https://us06web.zoom.us/j/82824188035) hi haurà traducció simultània del francès al català. 

El programa començarà dijous 23 de març amb una lliçó magistral a càrrec de Cixous titulada Le chat et le château / El ca i el castell i continuarà divendres 23 amb la taula rodona Els comandants de l’escriptura que compartirà amb Marta Segarra, responsable de l'edició del seu Seminari i professora d’estudis de gènere al CNRS, i Maria Josep Balsach, professora d'història de l'art a la Universitat de Girona.

En aquestes Lliçons Ferrater Mora, a través de videoconferència, Cixous desenvoluparà temàtiques presents en la seva obra més recent, centrada en la Xoà, però també en totes les formes d'exclusió violenta d'altri, des de les condemnes per bruixeria o la colonització francesa d'Algèria fins a la guerra d’Ucraïna. 

Bòlit Pensament és un programa en col·laboració amb l’Escola d’Humanitats del Centre Cultural La Mercè i amb la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona, entre d'altres, on hi desplacem les conferències, debats i seminaris vinculats les exposicions del Bòlit. Una altra manera d’acostar-nos a les exposicions des de la reflexió, el debat o el diàleg, en entorns per compartir coneixements i eines conceptuals a nivell de divulgació general i de recerca personal i acadèmica.

Nota de premsa ampliada
Més informació
Tornar
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 47 resultats.