Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Un inganno tira l'altro - Exposicions 2020 | Bòlit

Un inganno tira l'altro

Anna Vilamú Bosch i Albert Gironès

Del 18 de juliol a l'11 d'octubre de 2020

Hall del Bòlit_PouRodó

Un misteri. Un projecte desenvolupat a San Romano, a l'Emilia Romagna Italiana, durant l'octubre de 2019. Un poble de 147 habitants. Matteo, Verdiana, Paolo, Marisa, Gigi, Adriana, Victoria, Romano, Marco, Alba, Piero, Ivana, Natasha, Anna, Maria, Antonella, Elga, Rebecca, Antonello, Anton i Cristina. La construcció d'imaginaris possibles al voltant d'allò que no coneixem. Un entorn favorable per l'especulació. Algunes opinions, i un forat de cuc que reconnecta de nou amb el camp del Matteo. Un misteri encara ara.  

Presentació en format expositiu del projecte que els artistes varen desenvolupar en residència a Rad'Art Project (Itàlia). 

Anna Vilamú Bosch (Vic, 1995) és graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i facilitadora de Biodanza SRT, formada en Educació Biocèntrica per l'Escola Espai Viu. Ha realitzat projectes artístics al Prat de Llobregat amb la beca UNZIP o a l'Institut Carles Rahola amb la beca Bòlit mentor; i residències artístiques a Plattform (Kyrkslätt, Finlàndia) o a Espacio Matrioska (Os Blancos, Galicia) entre d'altres. El seu creixent interès per la narrativa l'ha portat també a publicar a mitjans digitals com La Directa o Surtdecasa.cat

Albert Gironès (Valls, 1995) és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i màster en Producció i Comunicació Cultural per la Universitat Ramon Llull. Ha realitzat projectes des de l'autogestió i des de la col·laboració amb institucions culturals com Homesession Art Space o la Sala d'Art Jove. El seu treball s'ha mostrat també en espais com el Centre del Carme Cultura Contemporània (València), el Casal Solleric (Palma de Mallorca) o el Museo de Arte y Diseño contemporáneo (San José, Costa Rica).

  Activitats

Visita comentada

Dissabte 5 de setembre de 2020, 18 h
Visita comentada a l'exposició a càrrec dels artistes Anna Vilamú Bosch i Albert Gironès, en el marc del Dia Internacional de l'Art i de la mostra Art & Gavarres.
Activitat gratuïta
Inscripció gratuïta obligatòria a bolit@ajgirona.cat o 972 427 627

Un inganno tira l'altro - Exposicions 2020 | Bòlit

Un inganno tira l'altro

Dates:
Del 18/07/2020 a l'11/10/2020

Lloc:
Hall del Bòlit_PouRodó

Artistes:
Anna Vilamú Bosch i Albert Gironès

Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona (fitxa + presentació)

Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Dades de contacte:
Plaça del Pou Rodó, 7-9
17004 GIRONA
+ 34 972 427 627
bolit@ajgirona.cat

Tancat fins al 24 d'abril:
Degut a tasques de manteniment, l'espai del Bòlit_PouRodó romandrà tancat fins dimecres 24 d'abril 2024. Disculpeu les molèsties.

Dimecres: 10 a 14 h
Dijous i divendres: 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Dissabtes: 11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenges i festius: 11 a 14 h