Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Estado de malestar - Exposicions 2020 | Bòlit

Estado de malestar (malestar_exhuberancia_anomalía)

Del 17 de gener al 16 de febrer de 2020

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Una pel·lícula de María Ruido

A partir d'alguns textos de Mark Fisher, Franco Berardi i Santiago López Petit, així com algunes converses amb filòsofs, psiquiatres i persones afectades o diagnosticades, especialment amb el col·lectiu d'activistes InsPiradas de Madrid, Estado de Malestar (malestar_exhuberancia_anomalía) es proposa com un assaig visual sobre la simptomatologia social i el patiment psíquic en temps del realisme capitalista, sobre el dolor que ens provoca el sistema de vida en què estem immersos i sobre quins llocs i accions de resistència i/o canvi podem construir per a combatre'l. 

4a Edició del Premi de Videocreació

Una coproducció de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica - Departament de Cultura i LOOP Barcelona

El Premi de Videocreació té com a propòsit promoure el treball d'artistes que destaquen pels seus plantejaments innovadors en el procés de creació en el món de les Arts Visuals. Amb aquest premi es vol impulsar la coproducció d'un projecte que incorpori el vídeo com a element principal en el conjunt de la proposta. L'objectiu és formular accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, incrementant la visibilitat en el territori i la presència internacional.

La Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya està configurada per: Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona; ACVIC Centre d'Arts Contemporànies; MAC Mataró Art Contemporani; Centre d'Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats; Centre d'Art Tecla Sala  de l'Hospitalet de Llobregat; Centre d'Art La Panera de Lleida; Lo Pati. Centre d'Art de les Terres de l'Ebre i Centre d'Art de Tarragona.

Aquests centres i espais d'art, que formen part de l'esmentada Xarxa, tenen com a objectiu facilitar l'accés de les arts visuals a la ciutadania i fomentar l'educació i la dinamització de les pràctiques artístiques contemporànies.

Estado de malestar - Exposicions 2020 | Bòlit

ESTADO DE MALESTAR

Dates:
Del 17/01/2020 al 16/02/2020   

Inauguració:
Divendres 14 de febrer, a les 18.30 h
Presentació i conversa,

Lloc:
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Artista:
María Ruido

Fitxa - Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Dades de contacte:
Rambla de la Llibertat, 1
17004 GIRONA

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 14 h i de 15 a 19 h
Diumenges i festius de 9 a 14 h