Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Ruta de navegació

Entre cos i enigma - Exposicions 2017 | Bòlit

Entre cos i enigma - Arquitectura dels sentits

Pep Admetlla i CODIestudi

Del 4 d'octubre al 23 de novembre de 2017

Bòlit_StNicolau i Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona

Inauguració: dimecres 4 d'octubre, a les 19 h

Aquesta mostra recull la idea i la reproducció dels dibuixos, esbossos, plànols, maquetes i imatges del procés i el muntatge final del projecte "Entre cos i enigma - Arquitectura dels sentits", que va formar part de l'exposició "Time Space Existence" organitzada per Global Art Affairs Foundation dins del Palazzo Bembo, a la 15a Mostra Internacional d'Arquitectura de la Biennal de Venècia (2016).

Entre cos i enigma - Arquitectura dels sentits és una obra en què cohabiten escultura, arquitectura, disseny industrial, urbanisme i pensament utòpic. El projecte és una màquina de grans dimensions que aixeca un pont imaginari a Girona, entre el passeig arqueològic i el monestir de Sant Pere de Galligants, construint entre aquest dos espais una estructura de ferro que levita.

Aquesta intervenció proposa una reflexió sobre una nova manera d'ocupar l'espai, reconèixer el traçat històric de la muralla i oferir unes noves vistes als visitants de la zona baixa de la Vall de Sant Daniel, en el context de Sant Pere de Galligants, Sant Feliu i la Catedral de Girona.