Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Premis Xarxa Gironina per a la Reforma Horària | Promoció Econòmica

1a edició - Premis Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

Amb motiu de l'estat d'alarma s'han anul·lat els premis d'aquest any 2020

L’Ajuntament de Girona busca reconèixer i visualitzar les mesures que moltes de les organitzacions de la ciutat estan emprenent, des de fa temps, per assolir una societat més saludable, justa i feliç, gràcies a una nova cultura organitzacional que posa els horaris, l’eficiència i la gestió del temps com a eix vertebrador de la seva estratègia.

Amb el premi es vol compartir i posar de relleu les bones pràctiques en matèria de reforma horària, relatives a la direcció per objectius (per tal d’evitar el principal problemes de les nostres organitzacions, la presencialitat), la flexibilitat horària (per així ajustar la jornada laboral a les necessitats de les persones), la promoció d’un temps dels àpats en una franja horària saludable (els estudis demostren la relació entre trastorns fisiològics i obesitat i una hora tardana per al dinar i el sopar) i l’eficiència i productivitat (malauradament, ens situem a la cua d’Europa en aquest sentit), entre d’altres.

Categories

Les organitzacions es poden presentar a les següents categories:

  1. Hàbits saludables: possibilitat de dinar en una franja horària saludable (al voltant de les 13 h pel dinar, les 20 h pel sopar), promoció de l’activitat física i d’un temps de descans de qualitat i suficient, etc.
  2. Igualtat i conciliació: compactació de la jornada per possibilitat altres usos del temps, flexibilitat horària, e-treball, altres polítiques de conciliació, etc.
  3. Eficiència: treball per objectius (evitar presencialisme), processos de treball eficients, reunions operatives, canals de comunicació eficients, etc.

Acte de lliurament dels guardons
Dimecres 29 d'abril de 2020
A les 18 h

Més informació:
Àrea de Promoció Econòmica
Tel.: 972 419 008
De 9 a 14 h
 

Proxy Portlet

Inscripcions als 1rs Premis XGRH

El període d'admissió de bones pràctiques és del 7 al 28 de febrer de 2020.