Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori Palau de Congressos de Girona, seu del Congrés Internacional ecoSTP2023 que reunirà a la ciutat 500 experts de tot el món

El congrés ecoSTP i l’Auditori Palau de Congressos han impulsat una activitat amb docents, amb l’objectiu que el congrés tingui un impacte perdurable al territori i a la ciutadania.

Del 26 al 29 de juny tindrà lloc a diferents espais de l’Auditori Palau de Congressos de Girona la sisena edició del Congrés Internacional ecoSTP2023 en tecnologies sostenibles per al tractament ecològic d’aigües residuals, i que organitzen la Universitat de Girona (UdG) i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA). El congrés reunirà uns 500 experts i expertes de tot el món i el programa inclou ponències, cursos, tallers i visites tècniques per presentar i debatre els desenvolupaments més recents per al tractament, la reutilització i la recuperació de recursos d’aigües residuals des d’una perspectiva multidisciplinària.

El llegat dels congressos a la ciutat

Des de l’Auditori Palau de Congressos, es promou la iniciativa que els grans esdeveniments que acull tinguin un impacte positiu al territori i, d’aquesta manera, deixin un llegat perdurable a la ciutat. En aquesta línia, s’ha treballat conjuntament entre els organitzadors del congrés i l’equipament gironí perquè en el marc de l’ecoSTP2023 s’inclogui un seminari per a docents de secundària i tècnics/tècniques del sector de l’aigua, impartit per investigadors de la UdG i de l’ICRA-CERCA. El seminari tindrà lloc el 27 de juny a l’Auditori Palau de Congressos.

Auditori Palau de Congressos de Girona: un model de bones pràctiques

Dimecres passat, 21 de juny, part de l’equip de l’Auditori Palau de Congressos va desplaçar-se a Bilbao per participar en la IV Jornada de Formació i Networking per al sector MICE, organitzada pel departament de turisme del Govern Basc. Sota el títol “Llegat social: vinculant el nostre esdeveniment amb la ciutadania”, l’equipament gironí va explicar les línies de treball per tal que cada gran esdeveniment deixi una empremta, una aportació positiva i perdurable, fent copartícips  els ciutadans i les ciutadanes de les activitats que es duen a terme en el marc d’un congrés i retornant al territori un llegat econòmic, social i ambiental.

Calendari dels propers congressos
Tornar