Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Toni Pons, Biels i Pastisseria Noguera guanyen els primers premis del 18è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

Un total de 37 establiments comercials, de serveis, d’allotjament i restauració han participat en aquesta edició. 

1r premi

Els establiments Toni Pons, del carrer de Santa Clara; Biels, del carrer del Migdia, i Pastisseria Noguera, del carrer del Pare Coll, han guanyat el primer, el segon i el tercer premi, respectivament, del 18è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors, organitzat per l’Ajuntament de Girona. 

Els accèssits han estat per la Farmàcia Nebot, de l’avinguda de França; la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Gerunda - Sanitas, de l’avinguda de Lluís Pericot, i la botiga Unaunica, del carrer de Santa Clara. El premi popular, que es dóna al projecte més votat a través del perfil de Facebook de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, se l’ha endut Bulthaup, ubicat al carrer de Barcelona, amb 106 vots.

Com es pot veure, els premis estan repartits per diversos barris. Aquest fet demostra que el concurs d’aparadors és una plataforma de visibilització de Temps de Flors arreu de la ciutat, descentralitzant el Barri Vell i el centre. Els establiments de tots els barris estan molt implicats en la participació en aquest esdeveniment i així ho demostra la gran qualitat de creacions que han realitzat en aquesta edició”, ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes.

En aquesta edició, un total de 37 establiments comercials, de restauració i hostaleria han participat en el concurs d’aparadors. El jurat de l’activitat ha estat format per la regidoria de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona,  l’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial i  l’Associació d’Amics de les Flors de Girona, que han valorat els diferents aparadors participants en el concurs del 7 al 15 de maig. Els criteris que han valorat són l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flors naturals en la composició de l’obra. 

Com a novetat, enguany el premi consisteix en un apartat específic a la pròxima edició de la revista Temps de Flors per promocionar i donar visibilitat als establiments premiats. També es podran visualitzar a la pàgina web www.gironatempsdeflors.cat

L’objectiu d’aquests premis és potenciar el comerç de la ciutat durant Girona, Temps de Flors, un dels esdeveniments amb més projecció nacional i internacional de Girona.  

Tornar