Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Júlia Soler es converteix en la tercera ambaixadora de la Jornada de l’Esport Femení del 2020

La jugadora de bàsquet, campiona d’Europa en la modalitat de 3x3 en categoria sub-18 el setembre passat, juga enguany a la Lliga Femenina 2 i s’entrena amb el primer equip de l’Uni Girona

La jugadora de bàsquet Júlia Soler és la tercera ambaixadora de la vuitena edició de la Jornada de l’Esport Femení, que tindrà lloc el diumenge 8 de març a la ciutat de Girona. Prèviament, ja s’havien fet públics els noms de Dèlia Valentí (Club Patinatge Girona) i Laura Bechdejú (Salt Gimnàstic Club). 

Soler, de 18 anys, va iniciar-se en el bàsquet als cinc anys a l’escoleta del CB Banyoles, la seva ciutat natal. Allà, hi va jugar en totes les categories fins a l’edat infantil. El 2015, com a cadet, va acceptar la proposta de l’Uni Girona. En la seva primera temporada (2015/2016), l’equip va acabar tercer de Catalunya i va participar en els campionats d’Espanya. El millor resultat en formació el va aconseguir la temporada passada, com a júnior de segon any, amb un doble subcampionat, de Catalunya i d’Espanya. A més, en aquesta darrera competició, va acabar com a màxima anotadora i assistent. En paral·lel, el 2017, va quedar campiona d’Espanya per autonomies com a integrant de la selecció catalana i aquell estiu va obtenir el cinquè lloc en l’europeu sub-16 a Bourges (França), amb Espanya. Durant el 2017, també va rebre el Premi a les Joves Promeses de l’Esport Gironí, juntament amb Laia Moya. L’any passat, el 2019, va repetir cinquè lloc en un campionat d’Europa, ara en categoria sub-18 a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina). Al setembre, es va penjar la medalla d’or en l’europeu sub-18 en la modalitat de 3x3 com a integrant de la selecció espanyola, en una competició disputada a Tbilissi (Geòrgia). 

Tornar
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 31 resultats.