Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Cessió d'espais de creació audiovisual i producció | El Modern

Cessió d'espais de creació audiovisual i producció

El Modern ofereix la possibilitat d'utilitzar els seus espais de creació audiovisual i digital gratuïtament per a projectes acadèmics, artístics i sense ànim de lucre. Es recomana contactar amb l'equip responsable del servei o equipament mitjançant el correu electrònic: elmodern@ajgirona.cat o a través del telèfon 972 010 251. 

Per sol·licitar l'espai del Plató audiovisual

Per formalitzar la sol·licitud de cessió d'ús d'aquests espais cal tramitar una petició de rodatge o sessió fotogràfica mitjançant el següent tràmit en línia i adjuntar el formulari de cessió de material, si cal:

 

Per sol·licitar els altres espais de creació:

Per formalitzar la sol·licitud de cessió d'ús dels altres espais (sala annexa del plató, sala de postproducció o l'aula gràfica) ho podeu fer amb el tràmit general:

Espais de creació audiovisual i producció | El Modern

Espais de creació audiovisual i producció

Plató audiovisual

Amb una superfície de 72m² l’espai està equipat amb dos ciclorames: un chroma key i un blanc. També disposa d’una cortina negre per cobrir els ciclorames. El sostre està equipat amb 7 rails electrificats i una taula de control d’il·luminació DMX. Està dimensionat per a realitzar gravacions audiovisual i sessions de fotografies.

Sala annexa del plató

Espai versàtil equipat per ser utilitzat com a camerino o com a sala de reunions. Compta amb dos sets de maquillatge, un vestidor mòbil, una burra per penjar roba i dues taules amb cadires. 

Sala de postproducció

Estudi de postproducció de vídeo i etalonatge d’imatges. Consta amb iMAC 24”, monitor auxiliar FullHD, TV 4K, Blackmagic UltraStudio Mini 4K , sistema d’emmagatzematge NAS, tauleta IPADPRO i llicències de programari (Da Vincci i Final Cut Pro).

Aula gràfica

Espai ubicat al Centre Cultural la Mercè, destinat a professional i artistes emergents en el camp de les arts digitals. Disposa de 5 portàtils amb llicències Adobe Creative Cloud, dues impressores 3D de filament de gran format (Creality CR6-MAX), una impressora 3D de resina (Formlab 3 + Formwash i FormCure), una pantalla tàctil. A més de taules i cadires.

Capacitat: 15 persones (amb cadires)
Gestionada pel Centre Cultural la Mercè.

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.