Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

L'equipament | El Modern

L'equipament

A l’abril de 2019 es van iniciar les obres de remodelació d’El Modern mitjançant l’impuls del Projecte d’especialització i competitivitat territorial de les indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial, a través d’una inversió FEDER. La primera fase del projecte va finalitzar el maig de 2021, configurant un equipament distribuït en quatre plantes i els següents espais: 

A la planta baixa hi trobem l’entrada i la recepció, així com la sala versàtil. A la primera planta hi ha el vestíbul, la galeria i també un espai d’office. Les dues sales del Cinema Truffaut es troben a la segona planta. Les oficines de l'OFA i la Girona Film Office es troben a la tercera planta on també hi ha el plató, la sala annexa i la sala de postproducció. 

La reforma i adequació de la tercera planta d’El Modern és una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50 % pel Fons FEDER de la Unió Europea i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Cessió d’espais

El Modern ofereix la possibilitat d'utilitzar els seus espais, amb la sol·licitud prèvia de cessió i segons les condicions d'ús establertes. Es recomana contactar amb l'equip responsable del servei o equipament.

Espais - planta baixa | El Modern

PB - Planta baixa

Sala versàtil

És una sala de reunions i espai de treball amb connexió a internet. També es podria emprar com a espai d’exhibició.

Capacitat: 12 persones

Espais - planta primera | El Modern

P1 - Primera planta

Vestíbul

Espai polivalent per organitzar ponències, jornades o activitats. Està equipat amb cadires, sofàs i taules. També hi ha un sistema de projecció i so.

- Pantalla elèctrica de projecció de 240 x 154cm.
- Projector Maxell MPWU5503G.
- 2 Micròfons sense cable de sobretaula CS-W4T/5.

Capacitat: 50 persones (amb cadires)

Galeria

Espai de coworking equipat amb taules mòbils, cadires i connexió a internet. Amb pissarra magnètica i possibilitat de projectar vídeo a la paret o pantalla de projecció mòbil. També es pot emprar com a espai d’exhibició.  

Capacitat: 15 persones (amb cadires)

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.