Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

L'equipament | El Modern

L'equipament

L’abril de 2019 es van iniciar les obres de remodelació d’El Modern mitjançant l’impuls del Projecte d’especialització i competitivitat territorial de les indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial, a través d’una inversió FEDER. La primera fase del projecte va finalitzar el maig de 2021, que sumà nous espais per a la dinamització i difusió del sector cultural: el plató, la sala de postproducció i la sala 2 del Cinema Truffaut, i així mateix acollí els serveis de l’Oficina de Foment de les Arts i la Girona Film Office. 

La segona fase de la reforma, que s’iniciarà el 2022, preveu habilitar la sala gran de l’antic Cinema Modern. L’espai permetrà acollir processos de creació i exhibicions d’arts escèniques i musicals.

La reforma i adequació de la tercera planta d’El Modern és una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50 % pel Fons FEDER de la Unió Europea i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Clica aquí per veure les imatges del procés de remodelació d’El Modern.

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.