Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Girona, juntament amb el PECT ICC, s’ha treballat el projecte per impulsar el sector audiovisual i digital a la ciutat de Girona vinculada a l’equipament de El Modern com a centre referencial d’aquests àmbits artístics i per aglutinar diferents propostes audiovisuals i digitals i que sigui l’epicentre de trobada de creadors i creadores.    

El programa d’impuls al sector audiovisual i digital té com a objectiu potenciar la pràctica artística i la visibilitat d’aquests àmbits a través de la formació, el suport a la creació i la producció, així com l’exhibició. Així mateix, aquest programa es concreta en un conjunt d’accions per tal de promoure i enfortir l’ecosistema i el teixit econòmic del sector audiovisual i digital de la ciutat, afavorir la creació de noves empreses especialitzades en ambdós sectors, augmentar la captació del talent local i atraure nous creadors i creadores a la ciutat.

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

El Modern

El Modern
Centre Audiovisual i Digital

Adreça:
Carrer Nou del Teatre, 14-18
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251
 

A/e:
elmodern@ajgirona.cat
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De 9 a 15 h

Web:
www.girona.cat/elmodern