Header: Bòlit

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Web provisional | Bòlit

Pàgina web provisional.

Xarxes: Bòlit

Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona (fitxa + presentació)

Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Dades de contacte:
Plaça del Pou Rodó, 7-9
17004 GIRONA
+ 34 972 427 627
bolit@ajgirona.cat

Tancat fins al 24 d'abril:
Degut a tasques de manteniment, l'espai del Bòlit_PouRodó romandrà tancat fins dimecres 24 d'abril 2024. Disculpeu les molèsties.

Dimecres: 10 a 14 h
Dijous i divendres: 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Dissabtes: 11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenges i festius: 11 a 14 h

Fitxa - Bòlit_StNicolau

Bòlit_StNicolau

Dades de contacte:
Plaça de Santa Llúcia, 1
17007 GIRONA

Horari d'obertura:
Dimecres: 10 a 14 h
Dijous i divendres: 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Dissabte: 11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenge i festius: 11 a 14 h    

Fitxa - Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Dades de contacte:
Rambla de la Llibertat, 1
17004 GIRONA

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 20 h
Dissabtes de 9 a 14 h i de 15 a 19 h
Diumenges i festius de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona organitza més de 50 propostes artístiques al territori per celebrar el Dia Mundial de l’Art

La programació arrencarà aquest dijous, a les 19 h al Bòlit_Pou Rodó, amb un pregó a càrrec de la periodista gironina Eva Vàzquez

Cartell de la iniciativa, que conté una imatge obra d’Ayelén Salerno

Girona ha organitzat un total de 54 propostes artístiques i culturals arreu de la demarcació gironina per celebrar la desena edició del Dia Mundial de l’Art. La programació de la iniciativa arrencarà aquest dijous, dia 7 d’abril, a les 19 h al Bòlit_Pou Rodó, i s’allargarà fins diumenge, dia 10 d’abril.  L’objectiu principal de la iniciativa és fer arribar la pràctica artística al major nombre possible de persones i compartir l’experiència de les diverses activitats.

El pregó inaugural donarà un any més el tret de sortida de l’esdeveniment, i en aquesta edició anirà a càrrec de la periodista gironina Eva Vàzquez. L’acte, a banda d’obrir de manera simbòlica la celebració de la diada, vol ser una festa i un punt de trobada de la comunitat cultural i artística del territori.

“Estem molt orgullosos que l’activitat cultural a la ciutat de Girona no s’aturi. Per celebrar el Dia Mundial de l’Art no podem quedar-nos de mans plegades, i oferim als gironins i les gironines una oferta cultural de qualitat i variada. La Girona del futur passa per una cultura accessible i que arribi a tots els col·lectius i a tots els barris. En definitiva, volem acostar i interpel·lar la ciutadania al món artístic. Vull agrair també l'impuls de la iniciativa i el treball incansable per part del Bòlit”, ha destacat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

Fins a 65 agents i entitats públiques i privades vinculats al món de les arts seran els encarregats de dinamitzar les propostes. Entre les diverses activitats es faran tallers, visites comentades, jornades de portes obertes, recitals, rutes, performances, converses, inauguracions o fires, que s’estendran pels carrers de 26 poblacions diferents.

El Dia Internacional de l’Art, declarat com a tal per la UNESCO l’any 2011, commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452 i té el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania. A la demarcació de Girona, la iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona.

Podeu consultar i descarregar el desplegable informatiu tota la programació del Dia Internacional de l’Art 2022 al web del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

Tornar
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 43 resultats.