Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Girona 10 incorpora noves visites guiades, paquets de xuixos i la participació del Bàsquet Girona en la novena edició

Les inscripcions per participar en el sorteig de les 118 places hoteleres gratuïtes, les 164 entrades per veure diferents espectacles al Teatre Municipal i altres activitats i promocions s'obriran avui a les 12 h i es podran fer fins a aquest dijous a les 24 h. La iniciativa tindrà lloc a la ciutat els propers 24, 25 i 26 de gener.

La novena edició del Girona 10 incorporarà noves visites guiades, paquets de xuixos a 10 euros i la participació d’entitats com el Bàsquet Girona. Aquestes són tres de les principals novetats de la iniciativa, que aquest 2020 tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de gener. La inauguració de l’esdeveniment es farà el divendres 24 de gener, a les 19 h, a la fira “La Plaça”, ubicada a la plaça de Catalunya, una de les activitats que s’han organitzat en el marc del Girona 10.

La incorporació de noves visites guiades, com “Llums de Girona”, “Llegendes de Girona nocturna” o “Gerunda: els orígens de la ciutat”, que permetran visitar la ciutat a través de vessants diferents de les tradicionals; la implicació del Gremi de Pastissers Artesans de Girona, que oferiran en alguns dels seus establiments un paquet de cinc xuixos a deu euros, i la implicació per primer cop del Bàsquet Girona, que oferirà preus especials per als partits d’aquesta temporada que es disputin al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, són les principals novetats d’enguany.

“La iniciativa Girona 10 ha comptat des dels seus inicis amb el ple suport i la implicació de l’Ajuntament de Girona perquè és un exemple d’èxit de com la col·laboració entre els sectors públics i privats d’un territori poden crear un producte que potenciï i cohesioni el sector turístic de la ciutat, a més de permetre desestacionalitzar l’activitat turística a Girona, un dels objectius del pla estratègic de turisme”, ha destacat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Per la seva banda, el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, ha remarcat que “un any més, des del sector de l’hostaleria s’ha fet una aposta molt important per aquest esdeveniment, en el qual cada vegada hi aconseguim implicar més àmbits i entitats diferents i que serveixen per mantenir Girona com una destinació atractiva. Fem un gran esforç per oferir un cap de setmana excepcional, ja no tan sols es tracta d’oferir preus baixos, sinó de concentrar gran part de les experiències que es poden viure a la ciutat dins una marca ja completament consolidada com és Girona 10. Més enllà d’habitacions o menús a 10 euros, del que es tracta és de donar l’oportunitat que cada vegada més gent gaudeixi de la ciutat”.

En aquesta edició es podrà accedir, a través de sorteig, a diferents tipus de premis gratuïts: 118 places hoteleres gratuïtes; 164 entrades per a espectacles del primer semestre del 2020 del Teatre Municipal; 5 entrades dobles Butaca Or per a la funció d'estrena del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or; 1 samarreta i 1 pilota firmada per tots els jugadors del Girona FC, 1 dessuadora “Orgull Gironí” del Girona FC i 2 entrades dobles per al partit Girona FC-Real Oviedo SAD; una pilota signada pels jugadors de la primera plantilla del Bàsquet Girona i cinc entrades dobles per anar a veure el partit del dia 26 de gener de 2020 del Bàsquet Girona contra el Real Murcia Baloncesto.

Les inscripcions per participar al sorteig dels premis gratuïts es poden fer des d’avui mateix a les 12 h fins al dijous 16 de gener a les 24 h al web www.girona10.net . El sorteig es farà el divendres 17 de gener, a les 11.30 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Durant tot el cap de setmana del Girona 10, hi haurà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa GironaMuseus i als monuments de la ciutat i es podran comprar entrades a 10 euros per diferents espectacles de l’Auditori de Girona i el Teatre Municipal i per a determinades funcions del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or. També es podrà gaudir de les diferents fires i mercats al carrer que tindran lloc des de divendres fins diumenge en diferents espais de la ciutat

Els comerços i els restaurants i establiments d’oci de la ciutat també s’implicaran un any més en la iniciativa oferint promocions i descomptes especials i, a més, hi col·laboraran entitats esportives i clubs de la ciutat, com el Girona FC i el GEiEG, que oferiran promocions especials durant el cap de setmana.

Programa d'activitats
www.girona10.net
Tornar