Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona participa a la Fira d'Ocupació de Girona TreballemGi

El dimecres 13 de novembre de 2019 tindrà lloc la Fira d'ocupació TreballemGi a l'Auditori de Girona, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona.

El dimecres 13 de novembre de 2019 tindrà lloc la Fira d’ocupació TreballemGi a l’Auditori de Girona, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, els Serveis Territorials a Girona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.

Aquesta iniciativa s’adreça al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys i vol contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a nivell comarcal. És un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es, segons el perfil sol·licitat prèviament.

Els objectius de TreballemGi són impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els joves sobre com cercar i assolir feina, i informar les empreses dels ajuts a la contractació.

El Servei Municipal d’Ocupació hi serà amb un estand on informarà sobre les ofertes de feina, programes d’ocupació i formació i serveis a les empreses.

Es pot consultar tota la programació a la pàgina web www.treballemgi.cat

Tornar