Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona organitza un taller per ajudar les empreses culturals i creatives a accedir a les licitacions públiques

L'activitat, que es porta a terme en el marc del PECT, tindrà lloc els dies 16, 18 i 25 de setembre, de 10 a 13 h, al Centre Cultural La Mercè.

L’Ajuntament de Girona ha programat un curs aquest setembre per ajudar les empreses culturals i creatives a accedir a les licitacions públiques. L’activitat, que es portarà a terme sota el nom “Com funcionen les licitacions? Taller pràctic per conèixer els aspectes clau per presentar-se a concursos públics”, tindrà lloc els dies 16, 18 i 25 de setembre, de 10 a 13 h, al Centre Cultural La Mercè.

La proposta s’adreça, de manera preferent, al sector professional cultural i creatiu, tot i que està obert a altres sectors de l’economia social i solidària. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic pecticc@ajgirona.cati és gratuïta, tot i que les places són limitades.

Amb aquest taller es pretén donar a conèixer el funcionament ordinari de les licitacions, així com ajudar a desenvolupar estratègies de millora de les proposicions que es presenten a través d’eines i estratègies que permetin analitzar millor els continguts i possibilitin complir tots els requisits que contenen les licitacions públiques.

La iniciativa s’ha coordinat des de l’Oficina de Gestió i Foment de les Arts de l’Ajuntament de Girona en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT-ICC). L’activitat forma part de les accions de sensibilització, dinamització i conscienciació que l’Oficina de Gestió i Foment de les Arts impulsa per tal de treballar per al desenvolupament sectorial tot acompanyant els emprenedors i les emprenedores culturals i creatius de Girona en el seu camí cap a la consolidació professional.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha assenyalat que “aquest taller ens permet donar resposta a una necessitat recurrent manifestada per les empreses culturals i creatives del territori, alhora que dotem de noves eines i recursos un sector que és estratègic per a la ciutat”.

El PECT-ICC és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona, entitat que també en porta a terme la coordinació administrativa.

L’objectiu del projecte és afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d’especialització econòmica del territori gironí.

Més informació a: www.girona.cat/pecticc  

Tornar