Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria de presentació de projectes per a la 67a edició de Girona, Temps de Flors

La mostra floral se celebrarà del 7 al 15 de maig del 2022 i se centrarà principalment en espais exteriors, tot i que es recuperaran alguns interiors emblemàtics com la Catedral o la Casa Lleó Avinay.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per a la presentació dels projectes de la 67a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc del 7 al 15 de maig del 2022. Totes aquelles persones que hi vulguin participar, tenen temps fins al 17 de gener per presentar la seva sol·licitud a través del web municipal: https://tempsdeflors.girona.cat 

La propera mostra floral tindrà lloc principalment en espais exteriors, atesa la situació de pandèmia per COVID-19. Tanmateix, està previst que es recuperin alguns indrets interiors emblemàtics que formen part del conjunt tradicional de la mostra i que per les seves característiques permeten garantir les mesures sanitàries i de seguretat establertes, com el claustre i els soterranis de la Catedral, la Casa Lleó Avinay, els Banys Àrabs o l’interior de la basílica de Sant Feliu, que es recuperen com a espais expositius.

L’esdeveniment mantindrà el format del mes de maig passat i s’expandirà per diferents barris de la ciutat amb l’objectiu d’esponjar la instal·lació dels projectes. Alhora amb aquesta fórmula es pretén dinamitzar l’activitat comercial del municipi, així com fer partícips altres barris i donar visibilitat a les zones verdes.

Més informació sobre la convocatòria
Tornar