Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Mobile Week Girona 2021 crearà una borsa de treball de professionals del sector digital

S’elaborarà a partir de les persones que s’hagin inscrit en alguna de les activitats programades els dies 8 i 9 de juliol a El Modern i que en vulguin formar part

La Mobile Week Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, crearà una borsa de treball de professionals del sector digital: la BorsaMweekGirona. Aquesta borsa s’elaborarà a partir de les persones que s’hagin inscrit en alguna de les activitats programades els dies 8 i 9 de juliol a El Modern a través de www.mweekgirona.cat i que en vulguin formar part. Encara hi ha places disponibles a les activitats, que es poden consultar al mateix web. 

La crida a participar-hi es fa especialment a estudiants i professionals d’informàtica, d’audiovisuals, de disseny, de creació de webs i aplicacions, de gestió de continguts, màrqueting digital i altres disciplines relacionades amb el sector digital. Les dades de la borsa es posaran a disposició dels agents empresarials que necessiten aquest perfil professional.

L’ocupació en el sector digital es dispara a Catalunya, ja que hi fa falta talent, hi ha un fort desequilibri entre l’oferta de llocs de treball i la demanda. Es calcula que el país absorbirà 10.000 llocs de treball anuals en les disciplines i perfils digitals. En els últims dos anys les empreses han fet un 80% més d’ofertes de feina i la generació de treballadors només ha augmentat un 23%.

La Mobile Week Girona vol impulsar i ajudar als ocupadors i als que cerquen feina, posant-los en contacte durant aquests dos dies en un mateix entorn digital al nou equipament del Modern. A les comarques gironines es formen candidats al sector digital a l’EURAM de Salt, a l’Escola Politècnica EPS de la Universitat de Girona, a l’Escola d’Arts i Oficis d’Olot, a entitats privades com la CIFOG, la ETG, AEDES, entre d’altres, o els programes d’ocupació PICE dirigits a joves de 16 a 29 anys.

Recordeu que les inscripcions es poden fer a través del web  www.mweekgirona.cat 

 

Tornar