Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria per seleccionar els projectes de la 66a edició de Girona, Temps de Flors

L’esdeveniment, que se celebrarà del 8 al 16 de maig del 2021, arribarà a més barris de la ciutat i totes les mostres estaran ubicades en espais exteriors.

La 66a edició de Girona, Temps de Flors arribarà enguany a més barris de la ciutat i les exposicions estaran ubicades únicament en espais exteriors davant la pandèmia de la COVID-19. L’esdeveniment tindrà lloc del 8 al 16 de maig del 2021 i complirà amb totes les mesures sanitàries establertes. La convocatòria per seleccionar els projectes ja està oberta i hi ha temps fins al 15 de febrer per presentar la sol·licitud. 

"Hem volgut adaptar Temps de Flors a la realitat que ens ha portat la pandèmia, posant al capdavant la seguretat tant dels responsables dels muntatges, com dels treballadors i els visitants. Però la voluntat ha sigut fer la mostra, perquè també creiem que en aquests moments cal mantenir totes aquelles activitats que generin un retorn econòmic a la ciutat i que es puguin fer en bones condicions. Per tant, ho tenim a punt perquè si la situació no empitjora, puguem tornar a gaudir del Temps de Flors a Girona", ha afirmat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Amb la voluntat de donar continuïtat a la mostra històrica i, tenint en compte la impossibilitat de preveure amb exactitud l’estat en què es trobarà la situació pandèmica el mes de maig, el consistori ha contemplat tots els possibles escenaris i, finalment, s’ha optat per crear un recorregut d’espais únicament exteriors en un radi d’exposició més ampli que l’habitual. Concretament, s’han conservat els espais exteriors originals de la mostra i s’han afegit nous indrets a altres barris de la ciutat a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes.

En total, s’han establert 85 punts d’exposició en nou barris de la ciutat: Barri Vell, Carme, Mercadal, Eixample, Sant Daniel, Fontajau, Sant Narcís, Devesa i Santa Eugènia. Els participants poden proposar altres espais exteriors que creguin oportuns, sempre que compleixin amb les característiques requerides per aquesta edició.

La proposta d’enguany vol garantir la salut pública de l’esdeveniment, esponjant la instal·lació dels projectes, i contribuir alhora a dinamitzar l’activitat comercial, molt afectada per la pandèmia, així com fer partícips altres barris del municipi i donar visibilitat a les zones verdes. Amb aquesta nova perspectiva, la mostra floral pretén esdevenir un factor de cohesió social, territorial i econòmica.

Més informació
Tornar