Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Notícies

Arriba la quarta edició de “Poesia al claustre” a La Mercè amb poemes de Joan Margarit, Josep Pedrals i Felícia Fuster

El cicle tindrà lloc els dimecres 7, 14 i 21 de juliol, a les 21 h, al claustre de La Mercè.

Girona veurà néixer el nou Festival Z d’arts escèniques <30 aquest estiu

L’esdeveniment se celebrarà els dies 16 i 17 de juliol i respon a la necessitat de contribuir a la professionalització de creadores i creadors escènics de menys de 30 anys residents a Catalunya

L’Ajuntament de Girona organitza una audiència pública sobre l’emergència climàtica

La trobada és el punt de partida per començar a definir conjuntament, entre l’administració, les entitats i la ciutadania, les accions que s’han d’emprendre per fer front a aquesta situació

El GEiEG i l’Escola Municipal d’Art presenten l’exposició “Llavors, la llavor” al GEiEG de Sant Ponç

La mostra presenta els treballs de l’alumnat del taller de ceràmica de l’escola. La inauguració tindrà lloc el proper dimecres, 16 de juny, a les 19.30 h, al GEiEG de Sant Ponç.

L’entitat Música Antiga de Girona edita “Francesc Soler. El barroc central a Girona”

El CD és el resultat de la gravació en directe del concert que va portar a terme la formació el passat 10 de gener a l’auditori de La Mercè.

L’Ajuntament de Girona llança una campanya per animar la ciutadania a gaudir dels espectacles culturals que s’ofereixen a la ciutat 

Sota el lema “Quedem?”, l’acció de sensibilització pretén omplir les entrades que s’han posat a la venda arran de l’augment de l’aforament en teatres i cinemes.  

La Butaca Jaume Casademont presenta els dos nous volums de la col·lecció, Intel·ligència Artificial i Lideratges, poder i revolta

Són el recull de les ponències de les dues darreres edicions del cicle Butaca Jaume Casademont celebrat a La Mercè els anys 2018 i 2019.

L’Escola Municipal d’Art de Girona disposa d’un nou forn ceràmic

L’aparell donarà servei al taller de ceràmica i evitarà sobrecarregar els altres forns dels tallers.

Comença el període de preinscripcions per a la Matinal d’Art 2021

L’activitat tindrà lloc entre el 28 de juny i el 16 de juliol al Centre Cultural La Mercè i les sol·licituds es podran fer fins al 6 de juny.

Retrobament a La Mercè de Jordi Play i Jaume Solé, dos dels protagonistes de l’exposició fotogràfica “1991”

L’exposició testimonia el treball del Centre de Formació Professional i Ocupacional Pont del Dragó per a joves amb discapacitats físiques. 30 anys més tard s’han retrobat el fotògraf I un dels alumnes retratats.