Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Notícies

FlamenGi presenta una edició especial de primavera que omplirà d’art flamenc la ciutat de Girona

El 19 de juny FlamenGi inundarà Girona de la màgia de l’art flamenc amb una extensa proposta cultural formada per més de 10 activitats per a tots els públics. La programació es distribuirà a través de diferents espais del Centre Cultural de la Mercè per acollir a més de 15 artistes catalans durant una intensa jornada que cumplirà totes les mesures sanitàries.

La Mercè comença la primavera amb noves propostes culturals

Destaquen la quarta edició del cicle “Del poema a la cançó” amb Pau Riba, Joanjo Bosk i Gemma Humet i l’exposició “DOblar, REpetir, MIrar”, de l’artista Joan Vilajoana.

El Centre Cultural La Mercè reivindica l’obra del pintor Vicenç Viaplana amb l’exposició “La veritable il·luminació no brilla” 

La mostra, que es podrà visitar fins al 21 de maig, inclou treballs de la dècada dels 90 i dels 2000 d'un artista reconegut, però que no ha estat gaire present a les sales d'exposicions.

Aquest dijous arrenca el festival de literatura MOT 2021 amb una programació que compta amb 40 autors de primer nivell

Tracy Chevalier, Heather Rose, Rodrigo Fresán, Ignacy Karpowicz, Manuel Baixauli, Perejaume, Alicia Kopf, Jordi Lara i Irene Solà són alguns dels quaranta autors catalans, nacionals i internacionals que integren la programació de l'edició d'enguany, que reprèn el fil del 2020

El vessant creatiu d’autors com Perejaume, Irene Solà, Tracy Chevalier, Alicia Kopf, Heather Rose o Àngels Bassas centra la mirada del MOT 2021

La historiadora de l’art Glòria Bosch Mir és la comissària de la setena edició d'aquest festival literari, que tindrà lloc del 18 al 27 de març a Girona i a Olot. Amb motiu de la pandèmia, el MOT 2021 serà una edició híbrida que combinarà presencialitat i virtualitat, i que per primer cop es podrà seguir per streaming.

El festival MOT s’acosta al jovent amb les experiències literàries del MOT INS

Més de dos-cents cinquanta estudiants d’ESO i batxillerat de la Garrotxa i el Gironès participaran durant una setmana a les xerrades i els tallers d’experimentació que ofereix el MOT INS. La iniciativa tindrà lloc a la Biblioteca Carles Rahola de Girona entre el 3 i el 5 de març, i a diferents espais d’Olot entre el 9 i el 12 de març.

Concurs de la imatge del Dia de l'Art 2021

El termini de presentació dels treballs serà fins al 10 de març de 2021.

L’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona i la Casa de Cultura de la Diputació de Girona presenten la cinquena edició del cicle Art i Filosofia: «Mirar amb la paraula»

El cicle s’enceta amb la interpretació de L’escola d’Atenes de Rafaello Sanzio per part del filòsof, professor i polític, Joan Manuel del Pozo en relació a la paraula com a valor

Girona serà la seu d’una prova pilot de passi digital “covid-free” per obrir al públic tota mena d’esdeveniments

El projecte “Obrir Girona” es presentarà demà en un acte a La Mercè

La 14ª edició de la programació cultural Pepe Sales girarà al voltant de l’autor Charles Bukowski

Les activitats s’emmarquen dins la celebració del centenari de l’escriptor i poeta, i tindran lloc a Girona entre el 23 de gener i el 5 de febrer del 2021.