Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona programa un taller d’orientació laboral per a dones majors de 45 anys i dos cursos sobre la intel·ligència artificial

De setembre a desembre, es duran a terme un total de 19 activitats de capacitació laboral

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Ocupació, ha presentat les activitats del cicle de capacitació laboral SMObilitza’t per aquest trimestre, de setembre a desembre. En total, s’han programat 19 activitats entre les quals destaquen un taller d’orientació laboral per a dones majors de 45 anys i dos cursos sobre la intel·ligència artificial aplicada a l’emprenedoria i a la recerca de feina. Les inscripcions a les activitats, totalment gratuïtes, ja estan obertes i es poden realitzar a través de l’agenda del Servei Municipal d’Ocupació, seleccionant el taller al qual es vulgui assistir. 

Des de l’SMO continuem treballant per oferir una orientació laboral de qualitat, innovadora i adaptada a les necessitats del present i del futur. A més, estem al costat dels col·lectius amb més dificultats per a trobar feina, per a combatre l’escletxa de gènere i d’edat en el mercat laboral”, ha afirmat la regidora de Treball de l’Ajuntament de Girona, Raquel Robert.

Com a principal novetat, el cicle presenta en aquesta programació dos tallers dedicats a la intel·ligència artificial, el primer sobre com es pot aplicar aquesta eina en la recerca de feina i, el segon, sobre com pot millorar l’estratègia de màrqueting d’una empresa. Els tallers, previstos pel mes d’octubre i novembre respectivament, aniran a càrrec de la CEO d’Insights Digital Marketing Consultancy, Emma Llensa.

De la programació també destaca el taller #Més45, dirigit a dones majors de 45 anys en procés de recerca de feina. Aquest té per objectiu facilitar eines i competències per tal que les persones assistents aprenguin a identificar, gestionar i comunicar els seus talents per tal de tenir millors oportunitats d’ocupabilitat. El taller té una durada total de 15 hores i anirà a càrrec de la coach experta en comunicació a través de la imatge i formadora en habilitats personals i professionals, Carme Jiménez.

Pel que fa a la resta de programació, dins el programa FeinaLab es duran a terme tallers dedicats a la creació del currículum amb el programa Canva, a la realització de videocurrículums o a l’ús de xarxes socials com Instagram, LindekIn o TikTok per a la recerca de feina.

A l’Aula de Competències es treballaran aspectes com l’organització i la planificació del temps; l’autogestió i agilitat, o les anomenades ‘soft-skills’, competències més vinculades a les habilitats socials i a la intel·ligència emocional.

En l’àmbit del programa Ocupació amb opcions, estan previstos tres tallers dedicats a la feina a l’Administració pública per tal de conèixer les vies d’accés i els requisits, i a les oportunitats laborals que ofereixen empreses del territori en el sector de l’hostaleria i l’alimentació. En aquest sentit, un dels tallers previstos anirà a càrrec de la tècnica de recursos humans de Nestlé SA Noelia Cano, que parlarà de les oportunitats laborals que ofereix aquesta empresa situada a Girona.

Finalment, entre les activitats previstes per a persones emprenedores, en el marc de l’SMOemprèn, hi ha prevista una sessió informativa sobre la línia d’ajuts a l’autoocupació per a joves de la Generalitat de Catalunya el dia 15 de setembre, uns dies abans que finalitzi el termini de sol·licituds de la convocatòria. Igualment, també hi ha prevista una sessió sobre l’ABC de l’emprenedoria, una sobre els recursos econòmics i fonts de finançament per emprendre i una sessió sobre Reempresa o com comprar o vendre una empresa en funcionament.

Per a més informació podeu consultar el programa d’activitats o la web del Servei Municipal d’Ocupació

Tornar
— 50 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 50 de 128 resultats.